Γιατί δεν πρέπει να εκνευριζόμαστε όταν ακούμε πολιτικάντηκες μπαρούφες...

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαρουφα 
Σχολιάζει ο Κλεισθένης.
Αποφεύγω να σχολιάζω τα λεγόμενα των πολιτικάντηδων, ας κάνω σήμερα μία εξαίρεση.
Θα ασχοληθώ με τρία πολιτικά "μπουμπούκια".
Άδωνις: Πολλοί εκνευρίζονται όταν τον ακούν να λέει τα γνωστά σε όλους τσιτάτα. Έχει μάλιστα και ολόκληρη ομάδα που τον συνεπικουρεί.


Εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε ότι όσα λέει τα λέει για το δικό του ακροατήριο. Αυτά θέλουν να ακούσουν όσοι τον εμπιστεύονται και τον ακολουθούν. Γιατί λοιπόν εμείς να εκνευριζόμαστε, απλά αδιαφορούμε για όσα λέει.

Πολάκης: Άλλο "μπουμπούκι" της πολιτικής σκηνής. Βρίσκεται σε συνεχή αντιδικία με τον προηγούμενο υπερπατριώτη. Παρακολουθούμε συχνά μια ανούσια και βλακώδη αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο χωρίς πολιτική ουσία. 
Ο Πολάκης συμπεριφέρεται με το στυλ του "μάγκα" που "όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει". Περίπου έτσι όπως συμπεριφέρεται η πλειοψηφία των Ελλήνων. "Σαρξ εκ της σαρκός μας".
Το ερώτημα είναι, πείθουν οι δύο προηγούμενοι πολιτικάντηδες; Δυστυχώς πείθουν πολλούς αφού τους ακολουθούν κατά χιλιάδες.
Παπαχριστόπουλος: Αυτό το περιφερόμενο, από κόμμα σε κόμμα, "μπουμπούκι" δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσει την βουλευτική του έδρα.
Τι λες ρε "βαρύμαγκα", ποιος σου είπε ότι έχεις αυτό το δικαίωμα. Αδιαφορώ για το αν θα παραδώσει την έδρα του ή όχι. Ο προαναφερόμενος εκλέχτηκε με το κομματικό "συνονθύλευμα" που λέγεται ΑΝΕΛ. Προσωπικά ούτε είχα ούτε έχω ούτε προφανώς θα έχω καμία πολιτική συνάφεια με το ακροδεξιό-εθνικιστικό μόρφωμα των ΑΝΕΛ. Αυτό όμως δεν μου απαγορεύει να σχολιάσω. 
Αν θέλει ο Παπαχριστόπουλος να είναι δίκαιος, πρέπει να παραδώσει την έδρα του πριν την ψηφοφορία. Εκλέχτηκε με την σημαία των "Μακεδονομάχων" που έλεγε καμία ονομασία με τον όρο Μακεδονία στο κρατικό πολυεθνικό μόρφωμα των Σκοπίων. Αν ο γυρολόγος πολιτικάντης ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας τότε αποτελεί την επιτομή του αποστάτη.
Αρκετά σας κούρασα. Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα "μπουμπούκια" στο πολιτικό(;) σκηνικό. Θα πρέπει να γράφω σελίδες επί σελίδων. Τα τρία πρόσωπα που ανάφερα είναι χαρακτηριστικά και ίσως αντιπροσωπευτικά του ποιους πολιτικούς (;) έχουμε.
Με τις υγείες μας...