Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Αυτό μάλιστα, είναι ειρηνική συμβίωση ...

Κίνα: Το μαϊμουδάκι που έκανε την κατσίκα… ταξί! (Video) - Media

Κίνα: Το μαϊμουδάκι που έκανε την κατσίκα… ταξί! (Video). Ένα μικρό μαϊμουδάκι έκανε ωτοστόπ κι επέλεξε ένα μάλλον ασυνήθιστο μέσο μεταφοράς σε ένα αγρόκτημα στην πόλη Γιτσούν της Κίνας, καθώς ανέβηκε πάνω στη ράχη μιας κατσίκας.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV πρόβαλε πλάνα της μαϊμούς ενώ κρατιόταν σφικτά από την μαύρη κατσίκα, η οποία ατάραχη συνέχιζε τη βόλτα της στις όχθες ενός ποταμού και μασούλαγε φύλλα.
Το CCTV συμπλήρωνε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του αγροκτήματος που έλεγε πως η μαϊμού, η οποία παρουσιάστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο αγρόκτημα, φάνηκε να νιώθει πιο ασφαλής καθώς μετακινείται με αυτόν τον τρόπο και ανέβηκε μάλιστα στη ράχη πολλών ζώων.
Οι τοπικές αρχές προστασίας της άγριας ζωής έκαναν γνωστό ότι αρχικά θα στείλουν το μαϊμουδάκι στον ζωολογικό κήπο της περιοχής προτού το αφήσουν ελεύθερο στην φύση, σύμφωνα με το CCTV.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.