Δημόσιο χρέος της Ουκρανίας αγοράστηκε από την Οικογένεια Ρότσιλντ...

 Η κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ουκρανία, έπεσε στα χέρια μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου.

Το δημόσιο χρέος της Ουκρανίας αγοράστηκε από την οικογένεια Ρότσιλντ / Rothschild, και έτσι αυτή η χώρα έπεσε ουσιαστικά στη

σκλαβιά του χρέους της.

Σε άρθρο του για το «Πώς η Ουκρανία εξασφάλισε την αναδιάρθρωση του χρέους εν καιρώ πολέμου», το πρακτορείο Reuters επισημαίνει ότι πρόκειται για μία από τις «γρηγορότερες και μεγαλύτερες αναδιαρθρώσεις χρέους στην ιστορία».

Η αναδιάρθρωση του χρέους άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που ανέλαβαν οι Ρότσιλντ, θα εξοικονομήσει τώρα στο Κίεβο 11,4 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που είναι κρίσιμο για το πρόγραμμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εν καιρώ πολέμου. 

Όμως  η μοίρα της θα  εξαρτηθεί πλέον από τη βούληση του ξένου δανειστή. Παρεμπιπτόντως, η Ουκρανία διόρισε τον Ρότσιλντ ως σύμβουλο του Υπουργείου Οικονομικών το 2017.

Οι αρχικές συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία, δύο μήνες πριν λήξει το μορατόριουμ πληρωμών τον Αύγουστο του 2022, όταν η Ουκρανία θα μπορούσε να χρεοκοπήσει. 

Υπήρχαν σχέδια για έναρξη διαπραγματεύσεων τον Απρίλιο, αλλά παρεμποδίστηκαν από τις συνομιλίες για το πώς να χρησιμοποιηθούν τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας και όλα περιπλέκονταν περαιτέρω από τη σύγχυση σχετικά με τη νέα πολιτική του ΔΝΤ.

Η τελική συνάντηση διοργανώθηκε στο Παρίσι σε μια αίθουσα «διακοσμημένη με εικόνες των περίφημων αμπελώνων των Ρότσιλντ» λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

 Το «Reuters» έλαβε αυτές τις πληροφορίες με βάση αναφορές πέντε διαφορετικών πηγών από άτομα που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις και που επέμειναν στην ανωνυμία.

Στη συνάντηση του Παρισιού, που ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου, η Ουκρανία εκπροσωπήθηκε από τον Κρατικό Επίτροπο για τη Διαχείριση Χρέους Γιούρι Μπούτσα, ενώ ήταν επίσης παρόντα μέλη της κύριας ομάδας ομολογιούχων όπως οι «Black Rock» και «Amundi».

 Το Κίεβο κλήθηκε να επανεκκινήσει τις πληρωμές, καθώς και να προσφέρει μια διαδρομή για τη μείωση του κεφαλαίου.

Μιλούσαν μέχρι το πρωί της 18ης Ιουλίου, σχεδόν 48 ώρες συνέχεια, και το ΔΝΤ ήταν αμείλικτο. Το Κίεβο υποχρεώθηκε να αυξήσει την οικονομική παραγωγή, εάν το ΑΕΠ ξεπεράσει τα 125,4 δισεκατομμύρια δολάρια και η ετήσια ανάπτυξη φτάσει το 3%.

Οι Ρότσιλντ «πήδηξαν», ψηφίζοντας με πάνω από 97 τοις εκατό υποστήριξη, αναδιαρθρώνοντας 20 δισεκατομμύρια δολάρια, που τώρα κρατούν στα χέρια τους το Κίεβο.

Αποκλειστικά στο  ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ