ΗΠΑ: «Η ετυμηγορία κατά του Χάντερ Μπάιντεν ανοίγει το δρόμο για τη Μισέλ Ομπάμα»...

 Ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Άντι Ογκλς είπε ότι η ετυμηγορία κατά του Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου, θα μπορούσε να «ανοίξει το δρόμο» για την υποψηφιότητα της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα για τον Λευκό Οίκο ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Μιλώντας στο «Fox Business», ο βουλευτής του Τενεσί σχολίασε την ετυμηγορία κατά του γιου του προέδρου Τζο Μπάιντεν, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «εφαρμογής δικαιοσύνης» στην περίπτωσή του.

«Η κατάσταση θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα άνοιγμα για τους Δημοκρατικούς όπως η Μισέλ Ομπάμα: η οικογένεια του Μπάιντεν θα μπορούσε να αποφασίσει να φροντίσει το σπίτι και το παιδί τους, επιτρέποντάς της να μπει στον προεκλογικό αγώνα», είπε, προσθέτοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν «δεν μπορεί να κερδίσει» τις εκλογές και ότι οι Δημοκρατικοί «αναζητούν απεγνωσμένα άλλον υποψήφιο».

Προηγουμένως, το επιτελείο της πρώην Πρώτης Κυρίας είχε δηλώσει δημόσια ότι η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι διατεθειμένη να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, καθώς υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Μπάιντεν για επανεκλογή.

Agenzia Nova

The Hellenic Information Team