Η τριμερής των εξής δύο...

Εντολοδόχος του Ερντογάν η κυρία Μέρκελ; | in.grΜάθαμε ότι έγινε μυστική συνάντηση εκπροσώπων της Γερμανίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας.
Βιάστηκαν στην Ελλάδα να την ονομάσουν τριμερή.
Οι Γερμανοί είναι τόσο φιλότουρκοι που δεν λογίζονται σαν τρίτο μέρος στην συζήτηση.

Επειδή τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω απ' την πατρίδα μας και επειδή δεχόμαστε απανωτά χτυπήματα "κάτω απ' την ζώνη" από τους "φίλους" μας δυτικούς, καλό θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε τριμερή ή πολυμερή συνάντηση και συζήτηση για τα εθνικά μας θέματα.
Το ότι θα μας σύρουν σε διάλογο είναι βέβαιο. Αναρωτιέμαι τι θα περιέχει το "μενού". Τα νησιά μας; Την ΑΟΖ μας; 
Οι δυτικοί απέδειξαν και αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν μας υπολογίζουν. Το ότι είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε δεν μας βοήθησε στο να αντικρούσουμε την επιθετικότητα της Τουρκίας.
Όσο θα εμμένουμε στα αυτοκαταστροφικά δόγματα του πρόσφατου παρελθόντος τόσο βαθύτερα θα βουλιάζουμε στην βούρκο της ανυποληψίας και θα θρηνήσουμε εμμέσως ή αμέσως και άλλες πατρίδες.
Οι πολιτικάντηδες μας λένε ότι ο σοφός λαός αποφάσισε αυτό ή εκείνο.
Η κοροϊδία στο ζενίθ. Ποιος σοφός λαός; Αυτοί μας επέβαλαν τα καταστροφικά δόγματα "ανήκομεν εις την δύσιν" και "δεν διεκδικούμε τίποτε ούτε παραχωρούμε".
Ποιος σοφός λαός; Ο λαός που επιμένει στο "μένουμε Ευρώπη" ξεχνώντας ότι η Ευρώπη μας κατέστρεψε την οικονομία, μας χρεοκόπησε και μας "ξεζουμίζει" δεκαετίες τώρα;
Σε ποια Ευρώπη θέλουμε να μείνουμε; Στο Γερμανικό φασιστοειδές έκτρωμα; Ευρώπη και δημοκρατία είναι δύο αντικρουόμενες έννοιες. Ευρώπη σημαίνει φάε πριν σε φάνε και σκότωσε πριν σε σκοτώσουν. Αυτή δυστυχώς είναι η Ευρώπη.
Αν δεν αλλάξουμε ρότα και δεν αποδεχτούμε ότι δεν ανήκουμε σε κανένα άλλο παρά στην πατρίδα μας, αν δεν αρχίσουμε να διεκδικούμε τα εθνικά μας δίκαια, τότε βαδίζουμε ενσυνείδητα στην καταστροφή.
Όσο θα μας πείθουν οι πολιτικάντηδες να μετρούμε με το ζύγι τις δυνατότητές μας για διεκδικήσεις, όσο θα μας τρομάζουν με ενδεχόμενες ήττες, τόσο θα δεχόμαστε το ένα χαστούκι μετά το άλλο.
Θα γιορτάσουμε τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση του '21. Τότε έβαλαν στο ζύγι τις δυνάμεις που διέθεταν με αυτές των Οθωμανών; Αν τόχαν κάνει ακόμα θα ήμασταν τα γιουσουφάκια των Τούρκων. 
Οι γνωστοί πλέον και μη εξαιρετέοι πολιτικάντηδες φρόντισαν να δώσουν στην Γιάννα την "εξουσία" για να σπιλώσει τον αγώνα ανεξαρτησίας μας από τους Οθωμανούς. Χρυσώνουν το χάπι για όλα όσα ετοιμάζουν οι άλλοι για 'μας χωρίς εμάς.
Δυστυχώς εμείς παραλάβαμε από τους προγόνους μας έθνος και θα παραδώσουμε πολυπολιτισμική σούπα. 
Η δύση καταρρέει και το ισλάμ με την πληθυσμιακή του έκρηξη θα μας "καταπιεί".

Ο διαχειριστής.