Μερικά δεν αλλάζουν ούτε με πανδημίες...

Αποτέλεσμα εικόνας για πανδημια
Σχολιάζει ο Κλεισθένης.
Μερικοί βιάστηκαν να υποστηρίξουν ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα επιφέρει πλήγμα στην παγκοσμοιοποίηση, τον καπιταλισμό και τον νεοφιλελευθερισμό.
Δυστυχώς κανένα πλήγμα.

Στην Ελλάδα λόγω δήθεν της πανδημίας η κυβέρνηση θα μειώσει στο μισό τις αποδοχές των εργαζομένων για αδιευκρίνιστο, μέχρι ώρας, χρόνο με εκ περιτροπής εργασία.
Με ΚΥΑ στις 24/3/2020 δημιουργεί 28 hotspots στην ηπειρωτική Ελλάδα. 
Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών ακούμε σχεδόν καθημερινά αλλά προσλήψεις δεν βλέπουμε. Εκκλήσεις για εθελοντές και ευχολόγια. Πάντως στο Ελληνικό θα μπουν οι μπουλντόζες.
Πολλές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο προτιμούν να διασώσουν τις οικονομίες τους παρά να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
Η Γερμανική κυβέρνηση, διά στόματος υπουργού της, διαμηνύει ότι η λιτότητα θα εφαρμοστεί πλήρως μετά την λαίλαπα του κορωναϊού.
Μέσα στην γενική απαξίωση της Ε.Ε λόγω ανύπαρκτης αλληλεγγύης πάρθηκε απόφαση για την έναρξη διαπραγματεύσεων με Σκόπια και Αλβανία.
Μήπως πρόκειται να γίνουν αποχωρήσεις απ' την Ε.Ε; Μήπως προσπαθούν να την διευρύνουν με Βαλκανικά κράτη και κρατίδια ενόψει αυτών των αποχωρήσεων; Θα το κάνει η Ιταλία; Μήπως η Ισπανία; 
Εκείνο πάντως που θεωρώ σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα, κυβερνώμενη από ευρωλάγνους, ευρωλιγούρηδες και ευρωδούλους δεν θα το τολμήσει. Μας το διαβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς και η νέα πρόεδρος της Ελληνικής δημοκρατίας στο διάγγελμά της.
Ίδωμεν.