Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Εκλεψε ένα σακί ξύλα για να ζεστάνει τα παιδιά του!

Ένας 50χρονος στην Πάτρα αναγκάστηκε να κλέψει ένα δεμάτι ξύλα που ήταν τοποθετημένα μέσα σε σακί και βρίσκονταν έξω από supermarket της οδού Ερενστρώλε.Περαστικοί από το σημείο τον είδαν και τον κυνήγησαν. Ο άνδρας έτρεξε μια απόσταση περίπου 400 μέτρα, μέχρι να τον πιάσουν και όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν με την δικαιολογία του. «Τα πήρα γιατί κρυώνουν τα παιδιά μου. Μην με ξεφτιλίσετε, συγγνώμη…» είπε χαρακτηριστικά, σοκάροντας όλους όσοι αρχικά έτρεξαν για να κυνηγήσουν έναν κοινό κλέφτη.

Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς πολίτες στα όρια της φτώχειας, σε τέτοιο βαθμό που καταφεύγουν ακόμη και στην παρανομία για να επιβιώσουν. Και δεν πρόκειται απαραίτητα για πολίτες με παραβατική συμπεριφορά κατά το παρελθόν, αλλά για άτομα που έχουν φθάσει σε απόγνωση και νιώθουν πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους βοηθήσει.
Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.