Η δύναμη της θέλησης: Μετά από 17 αποβολές έγινε μητέρα...

Άκρως συγκινητική είναι η ιστορία της 32χρονης Lytina Kaur, η οποία αποδυκνείει περίτρανα ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί να νικήσει τα πάντα.

Η 32χρονη διαγνώστηκε με λευχαιμία, μια επιθετική μορφή
καρκίνου των λευκών αιμοσφαιρίων, στην ηλικία των 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορέσει ποτέ να μείνει έγκυος.

Ωστόσο μετά από 17 αποβολές η 32χρονη τα κατάφερε και πλέον είναι ευτυχής μητέρα τεσσάρων παιδιών.  



Η Lytina γέννησε την πρώτη της κόρη Kiran το Σεπτέμβριο του 2015. Τα δίδυμά της  Kajal και Kavita, γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα δύο μήνες αργότερα.
Και τον Ιούνιο του 2016 η 32χρονη γέννησε το τέταρτό της παιδί την Kiyara.

Όπως αναφέρει η ίδια σε δηλώσεις της «ήμουν πολύ νέα όταν μου είπαν ότι δε θα μπορούσα να κάνω παιδιά. Τότε δεν με ένοιαξε πολύ ωστόσο όταν παντρεύτηκα στα 23 μου ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Μετά το γάμο της το 2007 προσπάθησε να μείνει έγκυος, ωστόσο πριν τα καταφέρει να δημιουργήσει οικογένεια είχε 11 αποβολές, με την πρώτη να συμβαίνει το 2010 όταν είχε συλλάβει δίδυμα.



Ανάμεσα στο 2010 και το 2012 είχε ακόμα εννέα αποβολές. Μετά αποφάσισε να υιοθετήσει ωστόσο την ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε κατάλληλο παιδί για υιοθεσία και μαζί με το σύζυγό της ξεκίνησαν να ψάχνουν για παρένθετη μητέρα.

Το Φεβρουάριο του 2015 ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος. «Ήταν σοκ. Περίμενα ότι θα αποβάλλω και πάλι. Κάθε μέρα ήταν πολύ σκληρή. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν έκανα τίποτα». Τελικά το Σεπτέμβριο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.  

Το Νοέμβριο τα δίδυμα Kajal και Kavita γεννήθηκαν στην Ινδία από παρένθετη μητέρα. Ένα μήνα αργότερα η Lytina  πήγε στην Ινδία για να πάρει τα δίδυμα πίσω στην Αγγλία όπου και ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος.

Το τέταρτο παιδί η Kiyara γεννήθηκε πρόωρα  στο Ιατρικό Κέντρο Queen, τον Ιούνιο του 2016. Η Lytina είπε: «ήρθε νωρίς, αλλά ευτυχώς δεν είχε επιπλοκές στην υγεία της. Στο τέλος, ήμασταν πραγματικά τυχεροί». 


topontiki.gr

Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...