Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Βίασέ με. (υπέροχο)...

 

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την πατρίδα μας την Ευρώπη, αφού, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο, το 27% των Ευρωπαίων θεωρούν το βιασμό δικαιολογημένο υπό προϋποθέσεις.

Ακόμα πιο ευχάριστο είναι το γεγονός ότι το ίδιο θεωρούν 1 στις 5 Ευρωπαίες, ενώ οι υπόλοιπες 4 δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να ερωτευτούν το βιαστή τους.

Όπως ήταν φυσικό, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και μάλιστα εμφανίζεται πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με το 32% των Ελλήνων να δηλώνουν ότι ο βιαστής μπορεί να έχει ελαφρυντικά, ενώ το υπόλοιπο 68% δεν κατάλαβαν την ερώτηση, αφού πάσχουν από σοβαρά νοητικά προβλήματα.

 
Στην έρευνα απάντησαν 30.000 πολίτες από διαφορετικά κράτη της ΕΕ, εκ των οποίων το 12% είπε ότι ο βιασμός είναι αποδεκτός αν το θύμα έχει πιει ή είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών, το 11% είπε ότι είναι αποδεκτός αν το θύμα πάει εθελοντικά στο σπίτι με κάποιον και το 10% είπε ότι είναι αποδεκτός αν το θύμα δεν αντιδράσει βίαια.

Δηλαδή αν είσαι μεθυσμένη, δεν συνοδεύεσαι από τον κηδεμόνα σου και δεν μαχαιρώσεις τον επίδοξο βιαστή σου, τότε σημαίνει ότι πήγαινες γυρεύοντας.

Και να μάθεις άλλη φορά να μη βάζεις φουστίτσα, πουτανάκι.

Tα υψηλότερα ποσοστά συναντώνται στην ανατολική Ευρώπη με πάνω από 40% των πολιτών να δικαιολογούν το βιασμό, ενώ στη Ρουμανία του 55% οι γυναίκες πρέπει να βιάζονται και να λένε και ευχαριστώ.

Από την άλλη, υπάρχει και η Ολλανδία του 15% αλλά η Ολλανδία δεν είναι μέτρο σύγκρισης, αφού όλοι οι Ολλανδοί είναι βίγκαν και τρώνε μόνο αγλούτενα, οπότε τι να μας πουν τώρα τα φλωράκια;

Ο σωστός ο γαμίκουλας ο Έλληνας πρέπει να στοχεύει στα ποσοστά του Βελγίου, που εκτός από πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι και πρωταθλήτρια στην κουλτούρα του βιασμού, με το 40% των Βέλγων να υποστηρίζουν ότι ο βιασμός συνάδει με τις ευρωπαϊκές αξίες και τα ιδανικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τώρα θυμήθηκα τον παροξυσμό που είχε ξεσπάσει πέρσυ με τους δήθεν βιασμούς από πρόσφυγες στη Γερμανία, οπότε καταλαβαίνουμε ότι οι βιαστές είναι μια χαρά τυπάκια, εκτός αν είναι πρόσφυγες που ήρθαν να βιάσουν τις γυναίκες μας για να αλλοιώσουν το δυτικό μπολιτιζμό μας.

Τέλος, η έρευνα καταλήγει ότι περίπου 1 στις 5 γυναίκες βιάζεται σε κάποιο σημείο της ζωής της αλλά ας βάλω τώρα ένα @ στα επίθετα και τα άρθρα και όλα καλά.

Ο μισογυνισμός και η πατριαρχία έκλασαν μέντες.

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: Ναι αλλά για τον 1 στους 71 άνδρες που βιάζεται δεν λέτε τίποτα.)
(Ανήθικο δίδαγμα no. 2: Υπάρχουν άντρες που στα γενέθλια αντί για Χρόνια Πολλά εύχονται σε άλλους άντρες "Όλα τα μουνιά στον πούτσο σου" και αποκαλούν ο ένας τον άλλον "πουτσαρά". Αυτοί οι τύποι θα κάνουν σχέση, θα παντρευτούν και θα κάνουν παιδιά. Enough said.)

(Επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί καθυστερημένοι που μπορεί να μην το κατάλαβαν ούτε από τη φωτογραφία, ο τίτλος του κειμένου αναφέρεται στο κομμάτι των Nirvana "Rape Me". Για το κομμάτι είχε πει ο Kurt Cobain: "It's like she's saying, 'Rape me, go ahead, rape me, beat me. You'll never kill me. I'll survive this and I'm gonna fucking rape you one of these days and you won't even know it.")

 


Αν βρήκατε το θέμα ενδιαφέρον , κοινοποιείστε το, διαδώστε το...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.