Νίκαια, Βερολίνο, Άγκυρα, Χαλέπι.



  Άρχισαν πάλι οι θεωρίες για τρομοκρατία στην Ευρώπη από τους ισλαμιστές, οι οποίοι από τη μία σκοτώνουν τον πρέσβη
της Ρωσίας στην Τουρκία, αλλά από την άλλη χτυπούν συγχρόνως τυφλά, αθώους πολίτες σε Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.

Ενώ πριν λίγες μέρες στο απελευθερωμένο Χαλέπι, μάθαμε ότι συνελήφθησαν νατοϊκοί Αμερικανοί, παρέα με Τούρκους, Άραβες και Ισραηλινούς πράκτορες.

Πολύ ισορροπημένο και συγχρονισμένο χτύπημα δεν νομίζετε;

Την ίδια ώρα τα αμερικανόδουλα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ΜΜΕ, μαζί με την εγχώρια "επαναστατική" (στην θεωρία άντε και σε κανένα τρόλεϊ) "αριστερά" και την διεθνώς γνωστή πλέον "αριστερά" των ΜΚΟ, σε αγαστή συμπόρευση με το Ευρω-ιμπεριαλιστικό καθεστώς, μιλούν για ήττα της "δημοκρατικής επανάστασης" στη Σύρια από τον αιμοβόρο δικτάτορα Άσαντ τον οποίο βοηθούν οι Ρώσοι!!!

Ένα κουβάρι από αμφίσημες εξελίξεις και γεγονότα που στο ξετύλιγμα του έχει τόσους κόμπους, που όποιος προσπαθήσει να το ξεμπλέξει, τα μπλέκει περισσότερο.

Όμως ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τους, τζιχαντιστες τρομοκράτες και τους κάθε λογής μισθοφόρους επαναστάτες του χάους;

Συγγνώμη αλλά πρέπει να είναι κάποιος η πολύ βλάκας η πληρωμένος πράκτορας, για να μην μπορεί να δει την πραγματικότητα.

Δεν θα χρησιμοποιήσω πληροφορίες από κάποιες σκοτεινές πηγές συνομωσιολογίας ούτε από κάποιους μυστικούς πληροφοριοδότες. Ούτε καν τα wikileaks!

Τις ίδιες τις παραδοχές των Αμερικάνων και ιδίως της Χιλαρι Κλιντον θα υπενθυμίσω και μετά ο καθένας ας βάλει την λογική του (όση του έχει μείνει) να βγάλει συμπεράσματα.

1. Η Αλ Κάιντα είναι δημιούργημα της CIA από την περίοδο της Σοβιετικής Ένωσης .



2. Ο ISIS είναι μετεξέλιξη της Αλ Κάιντα που αποτέλεσε το βασικό υλικό με το οποίο δημιούργησαν και εξόπλισαν οι Αμερικάνοι και οι φίλοι τους (Άραβες και Ισραηλινοί) τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία (και όχι μόνο), με τον συντονισμό του γερουσιαστή John McCain .









3. Μισθοφόροι απ’ όλο τον κόσμο στρατεύτηκαν από τις αμερικανικές υπηρεσίες και τους συμμάχους τους, για την δημιουργία «αυθόρμητων» εξεγέρσεων, για την διάλυση της Λιβύης, την υποστήριξη των Ναζί της Ουκρανίας, αλλά και την ναρκοθέτηση των θεμελίων άλλων κρατών στόχων.



Αυτά που γράφω δεν είναι καινούρια αλλά μέσα στον επικοινωνιακό βομβαρδισμό των προπαγανδιστικών ΜΜΕ δημιουργείται μια σύγχυση και ένας αποπροσανατολισμός στην ορθή σκέψη.

Ας βάλουμε λοιπόν το μυαλό μας να δουλέψει λίγο και να κάνουμε δυό τρείς επαγωγικούς συλλογισμούς που στηρίζονται στα στοιχεία και όχι σε σοφίσματα προπαγανδιστικού χαρακτήρα.

Το πρώτο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε από τα χθεσινά γεγονότα είναι ότι, ο πρωταρχικός στόχος των χτυπημάτων εκτός "πεδίου μάχης", είναι η κοινή γνώμη!
Είναι ο εφοδιασμός των προπαγανδιστικών μεσών ενημέρωσης, με εικόνες και ειδήσεις, για να σκορπίσουν τον τρόμο στους πολίτες.

Ως γνωστόν σε κατάσταση τρόμου οι λαοί χειραγωγούνται και εξουσιάζονται εύκολα. Διότι στην ανάγκη της ασφάλειας αποδέχονται περιστολή των ελευθεριών τους.

Το δεύτερο είναι ότι τα χτυπήματα έγιναν στις πρωτεύουσες δυο κρατών που έχουν αυστηρότατους έλεγχους και μέτρα για τον έλεγχο των τρομοκρατικών χτυπημάτων. Κάτι που σηματοδοτεί την προειδοποίηση, από τα κέντρα που διαχειρίζονται την τρομοκρατία ότι δεν θα διστάσουν να πυροδοτήσουν το χάος, όχι μόνο στον τρίτο κόσμο, που μέχρι τώρα η Δύση αν δεν είναι συνεργός, είναι τουλάχιστον απαθής παρατηρητής, αλλά και όπου αλλού πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο.

Το τρίτο που προκύπτει ως ερώτημα είναι, από ποιους πήραν εντολή αυτοί που έκαναν αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα;
Από την στιγμή που είναι δημιούργημα των Δυτικών ιμπεριαλιστών τότε είναι σαφές από ποιους παίρνουν εντολή.

Αλλά πως είναι δυνατόν να χτυπούν σε Δυτικές πόλεις;
Δεν βγαίνει ο συλλογισμός!!!

Εκτός εάν… 

Η υπερεθνική καπιταλιστική ελίτ την οποία υπηρετούν και οι δυτικές κυβερνήσεις βλέπει ένα μόνο εχθρό. Την ελευθερία των λαών και την Δημοκρατία!

Εσείς τι λέτε;




Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", διαδώστε τις αναρτήσεις...