Πολωνία: Λίγο παραπάνω ποτό και καταλήγεις στο νεκροτομείο...

«Το ποτό πρέπει να το πίνεις, όχι να σε πίνει», έλεγαν σοφά οι παλιοί και ένας νεαρός ανακάλυψε με το χειρότερο δυνατό τρόπο την αλήθεια αυτού του γνωμικού.
 
Ένας 25χρονος Πολωνός που είχε βγει για βράδυ με την παρέα του ήπιε λίγο περισσότερη βότκα απ’ όσο άντεχε και έχασε στις αισθήσεις του. Μέχρι στιγμής, τίποτα το περίεργο ή το παράδοξο.
 
Ωστόσο, λίγο αργότερα ο νεαρός βρέθηκε στη… Ζώνη του Λυκόφωτος, όταν οι τραυματιοφορείς που κλήθηκαν για να το παραλάβουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες διαπίστωσαν ότι είχε πάθει καρδιακή προσβολή και τον ανακήρυξαν… νεκρό.
 
Στη συνέχεια τον πήγαν στο κοντινότερο νεκροτομείο, όπου και το «πτώμα» του τοποθετήθηκε σε ψύξη. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο νεαρός δεν είχε πάθει σοβαρή ζημιά, πράγμα που διαπίστωσε φύλακας ο οποίος ξαφνικά άκουσε… θορύβους και φωνές μέσα από το θάλαμο ψύξης!
 
Αμέσως ειδοποίησε γιατρό και αστυνομία, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 25χρονος ήταν όντως ζωντανός (αν και λίγο παγωμένος) και αφού τον άφησαν να… αποψυχθεί, του επέτρεψαν να φύγει. Και ο νεαρός… επέστρεψε στην παρέα του για ακόμα ένα ποτηράκι!





Αν βρήκατε το θέμα ενδιαφέρον , κοινοποιείστε το, διαδώστε το...