Αν περιμένουμε απ' τους ξένους....

Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιήσουμε, τα λεφτά των Ελλήνων που υπάρχουν στο εξωτερικό, για την ανάπτυξη της χώρας.

Γιατί αν περιμένουμε από τους ξένους, θα… πεθάνουμε όλοι από την πείνα!


ΞΕΡΟΥΜΕ ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, έχουν βγάλει έξω από τη χώρα, ή έχουν δημιουργήσει μεγάλες περιουσίες εκτός Ελλάδος, εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ ή δολαρίων.

ΞΕΡΟΥΜΕ ότι πολλά από αυτά ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ από τον Ελληνικό λαό και έχουν γίνει από κομπίνες, μίζες και κλεψιές.
ΞΕΡΟΥΜΕ επίσης ότι τα περισσότερα από αυτά είναι ή ΝΟΜΙΜΑ βγαλμένα έξω, ή έχουν αποκτηθεί με πολύ κόπο και μόχθο από Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες ή μετανάστες…

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αρχές, ΞΕΡΟΥΝ σε ποιες ξένες τράπεζες ή φορολογικούς παραδείσους βρίσκεται όλος αυτός ο Ελληνικός ΘΗΣΑΥΡΟΣ και για όσες περιπτώσεις δεν γνωρίζουν αυτές, τις γνωρίζουν πολύ καλά οι ξένοι τραπεζίτες και πολιτικοί. Άρα είναι εύκολο να βρεθούν.
ΕΚΕΙΝΟ που δεν ξέρουμε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΑ δισεκατομμύρια, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, βρίσκονται σε ξένες τράπεζες και σε φορολογικούς παραδείσους...

ΠΡΕΠΕΙ να ομολογήσουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση, τα τελευταία 2 χρόνια κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να ανακαλύψει αυτόν το ΘΗΣΑΥΡΟ και πραγματικά βρήκε πολλά στοιχεία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρξουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την τιμωρία και είσπραξη αυτού του ΘΗΣΑΥΡΟΥ, τον οποίον άλλοι υπολόγιζαν σε 150 με 200 δισεκατομμύρια ευρώ και άλλοι σε 500 ή 600 δισεκατομμύρια δολάρια… Έτσι ή αλλιώς πρόκειται για τεράστιο ποσό…

ΔΕΝ υπάρχει αμφιβολία ότι η ΦΥΓΗ τόσων μεγάλων ποσών έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην οικονομική καταστροφή της χώρας μας, αφού χρήματα που προορίζονταν για την ανάπτυξη, βγήκαν έξω και έγιναν καταθέσεις στο εξωτερικό, αντί για εργοστάσια και δουλειές στην Ελλάδα.

ΕΠΕΙΔΗ φοβόμαστε ότι θα περάσουν τα χρόνια, θα αλλάξουν κυβερνήσεις και η υπόθεση θα ξεχαστεί και ίσως και οι ξένες τράπεζες, στις χώρες που είναι κατατεθειμένος ο Ελληνικός πλούτος, τους ανοίξει η όρεξη και ΦΑΝΕ τα λεφτά μας - σε τούτη τη ζωή, με το διεθνές αληταριό που κυβερνάει τον κόσμο ΟΛΑ μπορεί να χαθούν, όπως χάθηκαν μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο τα τεράστια ποσά που είχαν καταθέσει, επισήμως μάλιστα, όλοι οι εθνικοί μας ευεργέτες, στις Αγγλικές τράπεζες, που υποτίθεται ήταν υπερασφαλισμένα με την εγγύηση του θρυλικού Αγγλικού θησαυροφυλακίου - και επειδή οι Έλληνες φορολογούμενοι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ άλλες φορολογίες και κυρίως αν δεν έρθει γρήγορα η ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ακόμα και αυτή η ύπαρξη της φυλής μας, καλούμε τον πολιτικό κόσμο της χώρας να ΕΝΩΣΕΙ τουλάχιστον για αυτό το θέμα τις δυνάμεις του και να απαιτήσει από τους Έλληνες καταθέτες και με τη σύμφωνη γνώμη των μεγάλων δυνάμεων ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ για 10 χρόνια τα μισά λεφτά από αυτά που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό οι Έλληνες. 

Δίνοντας αντίστοιχα Ελληνικά ομόλογα ή δυνατόν με την εγγύηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν, έστω κάτω από διεθνή έλεγχο για την ανάπτυξη της χώρας, προκειμένου να αποφευχθούν ρεμούλες, κομπίνες και απάτες.

ΚΑΙ αν η κυβέρνηση ή τα πολιτικά κόμματα αρνηθούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, τότε θα πρέπει να συσταθεί μια αξιόπιστη επιτροπή από τους καλλίτερους οικονομολόγους της χώρας, από ανώτατους δικαστές και εισαγγελείς, από πετυχημένους επιχειρηματίες και επιστήμονες για να διεκδικήσουν μια τέτοια συμφωνία, προκειμένου να ΣΩΘΕΙ ο τόπος.

ΒΕΒΑΙΩΣ σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει πρώτον να δοθεί ασυλία σε όλους, όσοι έχουν χρήματα στο εξωτερικό, ανεξάρτητα που τα βρήκαν. 

Δεύτερον να υπάρξουν οι αναγκαίες εγγυήσεις ότι κανένας δεν θα χάσει ούτε ένα δολάριο από τα λεφτά που θα δώσει στο κράτος για δέκα χρόνια και τρίτον να υπάρξει νόμος που να λέει ότι όσοι φέρουν οικειοθελώς τα χρήματά τους για να τα επενδύσουν στην Ελλάδα για ΔΕΚΑ χρόνια, δεν θα πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρους. Φθάνει βέβαια να δημιουργήσουν για τα χρόνια που θα απαλλάσσονται της φορολογίας, τις ανάλογες θέσεις εργασίας και να τζιράρονται τα λεφτά τους.
«Κ»





Αν βρήκατε το θέμα ενδιαφέρον , κοινοποιείστε το, διαδώστε το...