Είναι καλοί οι Γερμανοί. Δείτε τι έκανε ένας...

Την έδεσε από το λαιμό και την έσυρε με το αυτοκίνητο! - Οργή στη Γερμανία.  

Μια 28χρονη γυναίκα έπεσε πριν από λίγες ημέρες θύμα απάνθρωπου βασανισμού, όταν ο 38χρονος πρώην σύντροφός της, της έδεσε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό και την έσυρε με το αυτοκίνητό του για απόσταση 250 μέτρων στους δρόμους της πόλης Χάμελιν στη Βόρεια Γερμανία.
Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ ο δράστης της κτηνώδους συμπεριφοράς κρατείται από την αστυνομία και αναμένεται να του απαγγελθεί κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, την ώρα του βασανισμού, βρισκόταν ο δίχρονος γιος της γυναίκας.
Οι κάτοικοι της πόλης, σοκαρισμένοι από το απίστευτης αγριότητας περιστατικό, πραγματοποίησαν ολονυκτία έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το θύμα, κρατώντας πλακάτ με φωτογραφία της γυναίκας και συνθήματα όπως «Απίστευτο», «Γιατί;» και «Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών», παρουσία του δημάρχου του Χάμελιν.
Σημειώνεται ότι, ως σήμερα, το Χάμελιν ήταν γνωστό από το παραμύθι με τον αυλητή που έδιωξε τα ποντίκια της πόλης μαγεύοντάς τα με τη μουσική του.