Το συγκινητικό γράμμα 8χρονου στη δολοφονημένη μητέρα του...

«Μακάρι να μην είχες πεθάνει, θα είμαι γενναίος».

Με ένα συγκινητικό γράμμα αποχαιρέτησε τη μαμά του ένας 8χρονος στην Αγγλία.
Ο λόγος για τον Ρις Ντιουν, που έγραψε το γράμμα λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, Ελία Αραθον, 29 ετών, που βρέθηκε νεκρή δίπλα σε αυτοκινητόδρομο.

 

Γράφει το σημείωμα: «Στη μαμά. Σ' αγαπάω ένα εκατομμύριο φορές γύρω από τη Γη. Μακάρι να μην είχες πεθάνει. Θυμάμαι που έπαιζα μαζί σου και αυτό με έκανε ευτυχισμένο. Ξέρω ότι είσαι ένας άγγελος τώρα και ότι με βλέπεις συνεχώς. Νιώθω θλιμμένος, αλλά θα είμαι γενναίος. Με αγάπη, Ρις».

Η μητέρα τού Ρις εξαφανίστηκε στις 28 Οκτωβρίου και η σορός της βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη σε αυτοκινητόδρομο του Cheshire. Ο μπαμπάς τους Ρις, ο 29χρονος Τζον Ντιουν, είπε: «Η Ελία έκανε τα πάντα μαζί του. Η στενή σχέση που είχαν ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη. Συνήθιζε να του λέει "είμαστε εσύ κι εγώ εναντίον όλου του κόσμου". Επρεπε να του πω ότι η μαμά του είναι πια άγγελος στον Παράδεισο και ότι θα τον προσέχει κάθε μέρα από εκεί ψηλά». 

Οσο για τον δολοφόνο, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του 39χρονου Κρεγκ Πρόκτορ, που χθες, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, απολογήθηκε στο δικαστήριο. Τα αίτια της δολοφονίας παραμένουν ακόμη άγνωστα.