Πάτρα: Βίασαν μέρα-μεσημέρι ανήλικο κορίτσι!

Δράστες δύο 44χρονοι τους οποίους αναγνώρισε το κορίτσι . 
Ο ένας ήταν, μάλιστα, γνωστός της.
Με πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας
την ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε μια ανήλικη μαθήτρια ηλικίας μόλις 15 χρόνων, ότι ένας 44χρονος γνωστός της και ένας ακόμη άγνωστός της άνδρας την παρέσυραν μέρα-μεσημέρι σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάτρα και τη βίασαν!
Σύμφωνα με το 15χρονο κορίτσι, την Πέμπτη οι δυο δράστες την ακινητοποίησαν μέρα-μεσημέρι σε έναν συνοικιακό δρόμο και την υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στο έρημο κτίσμα, όπου την χτύπησαν για να την εξαναγκάσουν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις τους! Η κοπέλα αναγνώρισε από φωτογραφίες υπόπτων και τους δυο 44χρονους Έλληνες βιαστές και κατέθεσε ότι από καιρό ο ένας την παρενοχλούσε ακολουθώντας την στο δρόμο!
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του ενός 44χρονου, τον συνέλαβαν και οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, καθώς ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ότι το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου 44χρονου βιαστή που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη.