Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Υπέρ ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν το Ισραήλ...

  
Σε παραζάλη ο Ερντογάν.

Υπέρ ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν το Ισραήλ – Σε παραζάλη ο Ερντογάν 
Ηχηρό χαστούκι στην Άγκυρα έριξε ο υπουργός Άμυνας του
Ισραήλ, Μοσέ Γιαλόν, ο οποίος δήλωσε ότι το Ισραήλ θα υποστηρίξει την κουρδική ανεξαρτησία για το καλό όλης της περιοχής.
Καλεσμένος σε πάνελ με θέμα τη Μέση Ανατολή στο Wilson Centre στην Ουάσιγκτον, ο Μοσέ Γιαλόν υποστήριξε ότι η κουρδική ανεξαρτησία είναι για το καλύτερο όλης της Μέσης Ανατολής και επέμενε ότι ένα ανεξάρτητο κουρδικό κράτος θα σταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή.
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ «παίζει» με τους χειρότερους εφιάλτες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά δεν φαίνεται να τον απασχολεί και ιδιαίτερα, αφού δεν έκρυψε ποτέ την απέχθειά του για την ισλαμιστική κυβέρνηση της Τουρκίας.
Υπενθυμίζουμε ότι υπέρ της κουρδικής ανεξαρτησίας έχει ταχθεί και η υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ, Αγιελέτ Σακέντ, η οποία έχει δηλώσει ότι οι Κούρδοι είναι ένα αρχαίο έθνος με χιλιάδες χρόνια ιστορία και τάσσονται υπέρ της δημοκρατίας.

tribune.gr
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.