Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Διόρισαν υπάλληλο σε πρόεδρο ανύπαρκτης Κοιν.Ομάδας [έγγραφο]...

Ο πιο απίστευτος διορισμός στη Βουλή επί ΣΥΡΙΖΑ.


Φαίνεται ότι δεν τα έχουμε δει όλα με τους διορισμούς στο δημόσιο καθώς διόρισαν στη Βουλή υπάλληλο σε...
ανύπαρκτο πρόεδρο... ανύπαρκτης Κοινοβουλευτικής Ομάδας!
Οπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, με την υπ' αριθμόν 349/14.1.2016 απόφαση του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση που υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιμορφώσεως Ανδριάνα Ντινοπούλου, διορίζεται ως υπάλληλος της Βουλής η Φιλάνθη Χριστοδούλου του Παναγιώτη και συγκεκριμένα στο γραφείο του πρώην βουλευτή Ν. Σταυρογιάννη.

Ωστόσο ο κ. Σταυρογιάννης δεν είναι πλέον βουλευτής: Χρημάτισε βουλευτής της ΝΔ και εν συνεχεία εξελέγη δήμαρχος. Τότε πώς διορίστηκε η εν λόγω κυρία;

Σύμφωνα με μια παλιά διάταξη δικαιούνται να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους οι διατελέσαντες (έστω και για μία ημέρα) πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων. O κ. Σταυρογιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών. Επρόκειτο για βουλευτές κομμάτων που είχαν διαγραφεί από τα κόμματά τους (ανάμεσά τους και οι Β. Πολύδωρας, Α. Λοβέρδος, Ν. Νικολόπουλος, Ι. Κουράκος, Ραχήλ Μακρή, Γ. Νταβρής, Κ. Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Χρ. Αηδόνης, Θεοδώρα Τζάκρη  κ.ά.) οι οποίοι για να έχουν τα προνόμια του Κανονισμού της Βουλής, δημιούργησαν ανεξάρτητη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η προεδρία σε αυτή την ομάδα γινόταν εναλλάξ. Οπερ σημαίνει ότι δικαιούνται και άλλοι να διορίσουν.
Θα απολυθεί το Οκτώβριο του 2016
Οπως διευκρινίζουν αρμοδίως πάντως, ο διορισμός έγινε επειδή προβλέπονταν από τον παλαιό κανονισμό της Βουλής τον οποίο άλλαξε ο Νίκος Βούτσης τον Νοέμβριο του 2015. Ο νέος κανονισμός θα ισχύσει από τον Οκτώβριο του 2016 και η εν λόγω κυρία θα απολυθεί τότε.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.