Έ- έ- έρχεται...


Γράφει ο Κλεισθένης.
 

Μόνο στην Ελληνική πραγματικότητα συμβαίνουν όλα τα παράδοξα.
 

Οι πολιτικάντηδες συμφώνησαν να ομονοήσουν,  το ΟΧΙ που ήταν και η συντριπτική απόφαση του λαού πετάχτηκε στα σκουπίδια το ΝΑΙ δλδ οι χαμένοι επέβαλαν την λύση που επιθυμούσαν. Είναι για γέλια ή για κλάματα;;
 

Όντως , απ' ότι δείχνουν τα γεγονότα, βαδίζουμε ολοταχώς για νέο μνημόνιο (τόόόόσοοοο με το συμπάθειο). Οι όροι του θα είναι τόσο δυσβάσταχτοι που σαν προφήτης θα πω ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Αυτό γίνεται τα πέντε- έξι τελευταία χρόνια.
 

Σε λίγους μήνες, αφού φυσικά δεν θάχουμε εφαρμόσει τα όσα θα συμφωνήσουν οι "αντιμνημονιακοί" ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ, θα ξαναπαίζεται το ίδιο θέατρο, θα ξαναψάχνουμε για νέα συμφωνία, θα ξαναζητάμε νέα δανεικά και ο καιρός θα περνάει "ευχάριστα".
 

Μήπως θέλει κάποιος φίλος να στοιχηματίσει επ' αυτού;;
Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες 'μέρες στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν χρήζουν πολιτικής ανάλυσης αλλά ψυχιατρικής.
 

Νέα πρόσθετα μέτρα θα επιβληθούν στην Ελλάδα, όχι 8 δις που πρότεινε ο Τσίπρας ούτε 11 δις που πρότεινε ο Γιούνκερ αλλά από 13 έως 15 δις. Όσοι από 'μας έχουν ακόμη μαλλιά στο κεφάλι ας προσέξουμε γιατί θα μας πέσουν. Όλα όσα έχουν ήδη ψηφιστεί παραμένουν, αυτό είναι το σκίσιμο του μνημονίου κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ΕΝΦΙΑ, μειώσεις μισθών, συντάξεων, εργατικός μεσαίωνας κτλ παραμένουν για να σωθεί η πατρίδα.
 

Κακόμοιρε συνταξιούχε, απελπισμένε άνεργε, απλήρωτε εργαζόμενε, παραπλανημένε ψηφοφόρε, πάμε για νέα σφαγή, αυτή την φορά με αριστερό πρόσημο, πονάει λιγότερο, έτσι τουλάχιστον θα ισχυριστούν οι ινστρούχτορες του "αριστερού" κόμματος που μας κυβερνάει.
 

 Υπάρχει φυσικά μέσα σ' αυτό το αλλαλούμ και η περίπτωση ατυχήματος δλδ να τινάξει την συμφωνία στον αέρα ο "φίλτατος" Σόιμπλε. Ίδωμεν.
 

Και εις άλλα με υγεία...