Όταν λέμε ΟΧΙ εννοούμε ΟΧΙ...


Γράφει ο Κλεισθένης.
 

Πέσατε σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στον λαό, προσπαθήσατε με κυρίως αθέμιτα μέσα να τον παραπλανήσετε, επιδιώξατε με ψέμματα και αθλιότητες να υφαρπάξετε την ψήφο του, σας απάντησε ΟΧΙ!!! και πάλι ΟΧΙ!!!
 

Τα τρία αποκόμματα γαυγίζουν, προδοσία η έξοδος απ' το ευρώ. Αλήθεια;
 

Από πότε οι πουλημένοι και εθελόδουλοι απειλούν τους πατριώτες;
 

Αλήθεια τα τρία αποκόμματα ξεπερνούν όλα μαζί το 15%  σήμερα;;;;
 

Στον ΣΥΡΙΖΑ μας λένε ότι αυτοί που είναι υπέρ της ρήξης και της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα είναι μειοψηφία, μπορεί αλλά στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να μας πουν αν είναι πλειοψηφία ή όχι;;; Η μέτρηση δεν γίνεται στα στελέχη αλλά στους ψηφοφόρους δλδ στον λαό.
 

Αφού είναι τόσο σίγουροι οι ευρωλάγνοι ότι η πλειοψηφία του λαού θέλει το ευρώ ας τολμήσουν να αφήσουν τον λαό να μιλήσει.
 

Δεν τολμούν, γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα. Ξέρουν ότι είναι πλέον μειοψηφία στον λαό και θα "ξεβρακωθούν" ξανά μετά από την δεύτερη ηχηρή απάντηση του λαού μας υπέρ της δραχμής, της δραχμούλας μας που τόσο ύπουλα και ανέντιμα μας στέρησαν τόσα χρόνια και μας οδήγησαν στην σημερινή καταστροφή.
 

Έγινε ένα δημοψήφισμα και έλπιζαν όλοι οι ευρώδουλοι ότι ο λαός θα φοβηθεί, κάτω από την πίεση των ΜΜΕ θα παραπλανηθεί, τί έγινε;;; Έφαγαν τέτοια "σφαλιάρα" και δεν έχουν συνέλθει ακόμη. Το βροντερό και περήφανο ΟΧΙ του λαού μας τους τρυπάει τ' αυτιά, δεν μπορούν ακόμη να το "χωνέψουν". Προσπάθησαν και προσπαθούν πολιτικάντικα να μετατρέψουν το ΟΧΙ σε ναι, πλην άδικος κόπος, στα Ελληνικά το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ. ΟΧΙ σημαίνει ΡΗΞΗ.
 

Απειλούν τον λαό όταν ήδη γνωρίζουν ότι είναι ισχνή μειοψηφία του.
 

Ας ερωτηθεί λοιπόν ο λαός αν θέλει την δραχμή ή το ευρώ. 

Όχι με δημοσκοπήσεις των γνωστών εταιρειών, αυτές "ξεβρακώθηκαν", κανείς δεν τις εμπιστεύεται, είναι εντολολήπτες επί πληρωμή.
 

Ας ερωτηθεί ο λαός με ένα δημοψήφισμα, να δούμε "πόσα απίδια παίρνει ο σάκος".
 

Ας ερωτηθεί ο λαός έστω και μέσω του διαδικτύου, να δούμε ποιο υπερισχύει η δραχμή ή το ευρώ.
 

Τολμήστε ρε "υπερπατριώτες", τολμήστε ρε "υπερδημοκράτες".