Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Σκληρό αλλά αληθές.


Γράφει ο Κλεισθένης.
Δεν δέχομαι καμία συγνώμη από αυτούς που αιματοκύλισαν την Ευρώπη, κατέστρεψαν την Ελλάδα και κατέσφαξαν τους Έλληνες.

Πως έπρεπε οι κάτοικοι των Λιγκιάδων να υποδεχτούν τον γερμανό πρόεδρο; με σφραγισμένα τα πορτοπαράθυρα και μαύρες σημαίες. Να αδιαφορήσουν επιδεικτικά για την παρουσία του καθώς και για την παρουσία όλων των γερμανοτσολιάδων που τον συνόδευαν.
Αυτό του αξίζει όχι μόνο σ'αυτόν αλλά και σε κάθε εκπρόσωπο του βαρβαρότερου λαού της Ευρώπης, τους γερμανούς.
Καμία συμπάθεια, κανένα έλεος, καμία αποδοχή της υποκριτικής συγνώμης τους.
Καλύτερα να μην ξαναπατήσει κανένας εκπρόσωπός τους στα ιερά και αιματοβαμμένα Ελληνικά χώματα.
Ποτέ ας μη μας δώσουν το κατοχικό δάνειο, τις πολεμικές αποζημιώσεις, να πάνε στον διάολο και να μας αφήσουν ήσυχους να πορευτούμε με την φτώχεια μας και την Ελληνική αξιοπρέπεια.
Ναι! Είμαι αντιγερμανός μέχρι κόκκαλο, μέχρι το μεδούλι. Όχι σήμερα αλλά απ' όταν γεννήθηκα.
Η καλύτερη αντιμετώπιση των γερμανών είναι η πλήρης απαξία, η πλήρης αδιαφορία για κάθε τι γερμανικό, για κάθε τι που κάνουν ή σκέπτονται. Αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Παρέμειναν ναζί και θα παραμένουν σκοταδιστές μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Ας πάρουν τον μπαχ, τον μπετόβεν και τον βάγκνερ, την βαρβαρότητα και την απανθρωπιά τους και να πάνε στον διάολο, Ναι! Στον διάολο.
Δεν προσέφεραν τίποτε θετικό, τίποτε καλό στην ανθρωπότητα, είναι ένας λαός βαρβάρων, ένας λαός βανδάλων, ένας λαός που έφερε, φέρνει και θα φέρνει καταστροφές, είναι ένας άχρηστος λαός για την ανθρωπότητα.
Τα όσα προπαγανδίζουν οι γερμανόδουλοι περί δήθεν πολιτισμού και προσφοράς τους είναι απλά ψεύδη, ήταν, είναι και θα είναι βάρβαροι και απολίτιστοι.
Σκληρό αλλά αληθές.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.