Κοινωνία σε σήψη (παιδοβιαστές)

"Δράκος" των Πετραλώνων: Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις σε ανήλικα που δεν τις θυμάμαι!

Έχουν επίσης προκαλέσει σοκ και οργή στη γειτονιά, όπου έμενε ο 40χρονος με τη γυναίκα, τον 18χρονο γιο τους και τον αδερφό του.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 40χρονος δεν είχε σχέσεις με τους γείτονες. Κάποιοι δεν ήξεραν καν το όνομά του, λένε. Είχαν μόνο μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Τίποτα περισσότερο.

Ήταν άνθρωπος απόμακρος, όπως και όλη η οικογένεια, λένε. Έμενε μόλις 4 χρόνια στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα, εκεί όπου συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά την επίθεση σε 11χρονο κοριτσάκι, που τον κατήγγειλε.


 Οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του «δράκου» των Πετραλώνων έχουν σοκάρει το πανελλήνιο..
Οι καυγάδες με τη γυναίκα του πάντως ήταν συχνοί, λένε γείτονες του 40χρονου.


Η γυναίκα του ισχυρίζεται πως δεν ήξερε τίποτα. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, φύλαγε ένα 4χρονο κοριτσάκι όσο οι γονείς του δούλευαν.


Κανείς φυσικά δεν ήξερε το παρελθόν του, ούτε ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανήλικους. Άλλωστε κι εκείνος φρόντισε να μην κάνει επιθέσεις σε κορίτσια της περιοχής του για να καλύπτει τα ίχνη του. Κυκλοφορούσε πάντα με «παπί». Δούλευε σαν κούριερ αλλά φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είχε και δεύτερη δουλειά, σε συνεργείο με ανταλλακτικά και γι’ αυτό ίσως οδηγούσε συχνά διαφορετικό μηχανάκι.


Αντίθετα με το παρελθόν, που είχε υποστηρίξει πως όλα ήταν πλεκτάνη της αστυνομίας, αυτή τη φορά παραδέχτηκε στις αρρωστημένες πράξεις του. Ήταν μάλιστα κυνικός ενώπιον των αστυνομικών που τον πίεσαν να αποκαλύψει αν είχε επιτεθεί και σε άλλα παιδιά, εκτός από τα 21 που έχουν κάνει καταγγελία. «Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις, που δεν τις θυμάμαι όλες» φέρεται να είπε.

Η δικογραφία αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες. Πώς έβρισκε τα θύματά του. Πώς τα ακολουθούσε, πώς ως αστυνομικός τα έπειθε να τον ακολουθήσουν για σωματικό έλεγχο, γιατί ήταν… ύποπτα για κλοπές ή για κατοχή ναρκωτικών.

Και πώς δεν δίσταζε να τους κλέβει τα εσώρουχα....


Πηγή: