Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την τράπουλα της εξουσίας μεταξύ τους.

Το πολιτικό σύστημα έχει στην πραγματικότητα καταρρεύσει. Η μόνη δύναμη που το στηρίζει ακόμα σαν φάντασμα εξουσίας είναι οι δανειστές οι οποίοι, με τον εκβιασμό της χρεοκοπίας της χώρας,  το χρησιμοποιούν για να αρπάξουν ό,τι μπορέσουν από τον ελληνικό πλούτο, πριν ξεσπάσει... κάποια λαϊκή εξέγερση. Το περίεργο δεν είναι τι συμβαίνει με τους πολιτικούς που επανδρώνουν αυτή τη στιγμή το πολιτικό σύστημα, αλλά με όλους εκείνους τους αποτυχημένους πολιτικούς που προσπαθούν να επανέλθουν ως Μεσσίες.

Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί διάφορες πολιτικές μεταγραφές, συγχωνεύσεις, αποσκιρτήσεις, ετερόκλητες συμμαχίες και κάθε είδους κινήσεις από πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος. Αποτυχημένοι πολιτικοί ιδρύουν συνεχώς κόμματα και παριστάνοντας ότι μόλις τώρα ήρθαν από τον Άρη και δεν ξέρουν τι έχει συμβεί, προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την τράπουλα της εξουσίας μεταξύ τους εντός του ίδιου πολιτικού συστήματος. Το μυαλό τους είναι δεμένο με αυτό το κλειστό παρεοκρατικό και κληρονομικό σύστημα με το οποίο έχουν γαλουχηθεί. Δεν μιλάνε καθόλου για ριζική αλλαγή του. Ούτε ο λαός υπάρχει πουθενά στις διακηρύξεις τους, ούτε η ανάπτυξη νέων κοινωνικών δυνάμεων. Μόνο τα ίδια συμφέροντα.

Αμετανόητοι, αντί να αποσυρθούν για να ξεχαστούν από το λαό και την ιστορία, προσπαθούν να επανέλθουν στις καρέκλες της εξουσίας, λες και στέρεψε η Ελλάδα από άξιους πολίτες.
Πηγή:
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.