Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Ελλάδα. Η σοβιετία με την καπιταλιστική ελίτ.

 

 
Αυτό που συνέβαινε στη χώρα μας σε όλη τη μεταπολίτευση (και όχι μόνο) και συνεχίζει κανονικά να συμβαίνει και σήμερα, στην εποχή των μνημονίων, είναι εκπληκτικό. Από το ένα μέρος έχουμε επικρατούσα την αριστερίστικη ιδεολογία, η οποία θέλει μια στρατευμένη κοινωνία κεντρικά ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από το κράτος και από το άλλο...

έχουμε μια κρατικοδίαιτη κλειστή πολιτικοοικονομική ελίτ η οποία νέμεται την κοινωνία προς ίδιον όφελος. Στην ουσία χρησιμοποιεί το αυτονομημένο κράτος - δυνάστη για νομή της κοινωνίας, κλείνοντας ταυτόχρονα το αριστερό μάτι του δήθεν κοινωνικού κράτους - πατερούλη.

 
Δηλαδή έχουμε την πρωτοφανή νοσηρή κατάσταση της νόθας καπιταλιστικής εκμετάλλευσης των Ελλήνων με αριστερό εφησυχασμό. Μιλάμε δηλαδή για μια κατάσταση που έχει αποπροσανατολίσει εντελώς και έχει αδρανοποιήσει πλήρως τους πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ποιος είναι ο εχθρός τους. Και αυτό επιτυγχάνεται με την ενσυνείδητη στήριξη των «αριστερών» κομμάτων, τα οποία δεν καταγγέλλουν αυτή την κατάσταση, αλλά την αποδέχονται πλήρως και προσπαθούν να επωφεληθούν συνεχίζοντας να αποπροσανατολίζουν το λαό με τόνους αδιέξοδης αριστερίστικης προπαγάνδας.
 
Αυτή η νόθα «αρρωστημένη» κατάσταση θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση των κοινωνικών δυνάμεων. Εκεί στη βάση της κοινωνίας θα αναμετρηθούν οι όποιες ιδέες μεταξύ ελεύθερων πολιτών και όχι εξουσιαζόμενων και εξουδετερωμένων από πάνω από τον κρατικό καταναγκασμό δούλων. Μόνο αυτό θα φέρει οικονομική, πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη.
 

Για να γίνει όμως αυτό, μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Ριζική αλλαγή του σάπιου πολιτικού συστήματος που κρατάει δέσμια και αντικείμενο εκμετάλλευσης την κοινωνία.

Πηγή:

Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.