Διαρροές: Ο Κασσελάκης φεύγει από την πολιτική...

 Διαρροές: Ο Κασσελάκης φεύγει από την πολιτική

Πλήρως απογοητευμένος φέρεται να εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, μία μέρα μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή που τον έθεσε εκτός προεδρίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Στ. Κασσελάκης όχι μόνο δεν

θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του New Post –που επικαλείται πηγές από στενό φιλικό κύκλο του τέως προέδρου–, ο Στ. Κασσελάκης φέρεται να εκμυστηρεύθηκε πως δεν πρόκειται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για οποιαδήποτε θέση, σημειώνοντας ότι «η πολιτική δεν έχει πλέον νόημα».

«Μου έστησαν συμπαιγνία για να με ρίξουν», φέρεται να είπε, τονίζοντας ότι οι «μαχαιριές» από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, και ιδίως η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη, τον απογοήτευσαν βαθιά.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά να ιδρύσει Μη Κυβερνητική Οργάνωση με στόχο την υποστήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Σημειώνεται πάντως, ότι την Κυριακή 8/9 η «Εφημερίδα των Συντακτών» επικοινώνησε με άνθρωπο του περιβάλλοντος του τέως προέδρου, ο οποίος αφού διεμήνυσε πως ο Στ. Κασσελάκης «δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις», εκτίμησε ότι «δεν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αίθουσα Σύνταξης

Αίθουσα Σύνταξης

Τμήμα ειδήσεων tribune.gr