Β.Φλέσσα για «συνευθύνη των πολιτών» (!) στα Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»...

Θεωρία-ντροπή της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Β.Φλέσσα για «συνευθύνη των πολιτών» (!) στα Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»!Μια ντροπιαστική πολιτική θεωρεία «συνευθύνης» των Ελλήνων πολιτών για το έγκλημα των Τεμπών διατύπωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, όταν ρωτήθηκε σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας για το έγκλημα στα Τέμπη.

Απαντώντας ως νέος Πάγκαλος που μετά τις «αλυσίδες» των Μνημονίων και την οικονομική καταστροφή μίλησε για συνυπευθυνότητα όλων των Ελλήνων με το «Όλοι μαζί τα φάγαμε» τώρα έρχεται η ΝΔ δια της υποψήφιας ευρωβουλευτού της και διακηρύσσει ότι «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί»!

Γιατί; Γιατί κατά την υποψήφια της ΝΔ «Το κράτος όλο νοσεί»!

Ναι, αλλά οι πολίτες δεν είναι το κράτος. Το κράτος είναι οι κυβερνώντες!

Είπε συγκεκριμένα τα εξής ντροπιαστικά για δημόσιο πρόσωπο:

«Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση», λέει αθωώνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη απολύτως υπεύθυνη για τις συνεχείς παραλήψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα και το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και την κυβέρνηση Τσίπρα για το ολοκαύτωμα στο Μάτι.

«Τα παιδιά στα Τεμπη τα σκοτώσανε όλοι μαζί».
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα ξαναχτυπά
Φταίτε και σείς
Φταίνε και οι γονείς
Όλοι φταίνε αρκεί να μην χάσουν τις καρέκλες τους τα παιδιά του Μητσοτακισμου γι αυτό πρέπει να διαιρεθεί η ευθύνη σε 10 εκ.Έλληνες
Μόνο οργη pic.twitter.com/QMMCCfKjHp

— Marka2‼️ (@Marka2free) April 24, 2024

Στο τέλος θα φταίνε τα θύματα που χρησιμοποίησαν το τρένο ή οι πολίτες που είχαν τις κατοικίες τους στο Μάτι, κατά την άποψη της Βίκυς Φλέσσα.

Τέτοια άτομα ζητούν την ψήφο των πολιτών για να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή! Γιατί; Θέλουν να εκπροσωπούν δολοφόνους;

 pronews.gr