Το φυσάνε και δεν κρυώνει» στο Μαξίμου...

«Το φυσάνε και δεν κρυώνει» στο Μαξίμου: Ο Κ.Μητσοτάκης δεν έστειλε συγχαρητήρια στην Τ.Μελόνι – «Πάρτι» στο TwitterΟ Κ.Μητσοτάκης δεν έστειλε συγχαρητήρια στην Τ.Μελόνι. Οι κάλπες στις ιταλικές βουλευτικές εκλογές δεν έκρυβαν ίχνος ανατροπής. Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώθηκαν, με τη Τζόρτζια Μελόνι να εξασφαλίζει άνετη νίκη.

Η δεξιά παράταξη Αδέλφια της Ιταλίας της οποίας ηγείται αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές της Ιταλίας και η ίδια θα είναι η επόμενη πρωθυπουργός (και η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός) της Ιταλίας.

«Οι Ιταλοί έστειλαν καθαρό μήνυμα υπέρ μιας κυβέρνησης της δεξιάς υπό την ηγεσία των Αδελφών της Ιταλίας», δήλωσε η ίδια και υποσχέθηκε πως «Θα κυβερνήσουμε για όλους τους Ιταλούς».

Από την άλλη στο Μαξίμου το φυσάνε και δεν κρυώνει την άνοδο της Τ.Μελόνι στην εξουσία.

Μάλιστα είναι τέτοια η ψυχρολουσία που ακόμα δεν έχει στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα ο Κ.Μητσοτάκης στην σύμμαχο χώρα που γειτονεύει η Ελλάδα.

«Για να γλυκάνουν το χάπι» βάζουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της λίστας Πέτσα να αποκαλούν «κεντροδεξιά» αυτούς που μέχρι πρόσφατα τους έλεγαν «μεταφασίστες» ή «ακροδεξιούς»

Η σαρωτική της νίκη έγινε από την πρώτη κιόλας στιγμή πρώτο trend στο Twitter με τους θερμούς οπαδούς της να στήνουν πάρτι.

pronews.gr