Το αίμα του 5χρονου δολοφονημένου αγγελουδιού είναι στα χέρια & κεφάλια και του ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Πολλοί θεωρούν την ΕΣΣΔ ως αυτοκρατορία.

Για εμάς είναι η δική μας Πατρίδα...

Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει μια λογική λύση και

θα οικοδομήσουμε την Πατρίδα που ονειρευόμαστε»

Alexander Zakharchenko


Βλάντικ... το 5χρονο παιδάκι που δολοφονήθηκε στη "
Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ",  από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) των Ουκρανών Ναζί, από εκείνα που προμηθεύει η "δημοκρατική" Τουρκία στην Ουκρανία και κάνει συμπαραγωγή με το επίσης "δημοκρατικό" Ισραήλ, το σιωνιστικό-ναζιστικό καθεστώς στην Παλαιστίνη και χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και την "πολιτισμένη" Ε.Ε., δηλαδή πληρώσαμε όλοι οι φορολογούμενοι Ευρωπαίοι πολίτες.

Ο Βλάντικ, πριν ακόμη συμπληρώσει τα 5 χρόνια, ήταν μαζί με την 66χρονη γιαγιά του όταν δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια βομβιστικής επίθεσης από τον τακτικό στρατό της ναζιστικής Ουκρανίας στην Αλεξάνδρεια (Aleksandrovska... ένα μικρό χωριό στα περίχωρα του Ντονέτσκ). Ο βομβαρδισμός έγινε στην αυλή του σπιτιού τους, θύμα του φασιστικού φανατισμού των Ουκρανών ενάντια στους πληθυσμούς του Ντονέτσκ, οι οποίοι επί 7 χρόνια αντιστέκονται σε έναν φρικτό πόλεμο που χρηματοδοτείται και οπλίζεται από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με πρόφαση τον επεκτατισμό της Ρωσίας, τη Ρωσοφοβία που αντικατάστησε τον αντικομουνισμό του "ψυχρού πολέμου", όπως ακριβώς η παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς για σταματήσει η Ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια, όπως ισχυρίζεται η εγχώρια Νατοϊκή "αριστερά" κι η παραδοσιακή δεξιά.

Χθες έγινε η κηδεία στο μικρό αγγελούδι, τον Βλαντίκ, προφανώς χωρίς να μας το πει κανένα "ελεύθερο και δημοκρατικό" ΜΜΕ, κανένας τηλεοπτικός σταθμός, καμία εφημερίδα, καμία δημοσιογραφική πόρνη, κανένας πανεπιστημιακός αναλυτής με μόνιμο στασίδια στα τηλεπαράθυρα, απ' αυτούς που μας παραμυθιάζουν για τον Ερντογάν και την δήθεν ελληνοτουρκική αντιπαράθεση, όταν Ελλάδα-Τουρκία συμμετέχουν ΜΑΖΙ σε κοινές στρατιωτικές και ναυτικές ασκήσεις εναντίον πιθανής Ρωσικής εισβολής κι ετοιμάζουν πως θα "σερβίρουν" παραχωρήσεις Εθνικής Κυριαρχίας στο Αιγαίο και το ξεπούλημα της Κύπρου μας.

Χωρίς κανένα ′′κατεπείγον′′ ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης., από εκείνα που εκδίδει καθημερινά για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των ομοφυλόφιλων, των παιδόφιλων, των σκηνοθετημένων ταινιών από τα ανθρωπόμορφα κτήνη της "αραβικής άνοιξης made in USA", των δήθεν αντιπολιτευομένων στον Κιμ, τον Πούτιν, τη σοσιαλιστική Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τον "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ" και πάει λέγοντας.

Αλλά ξέρετε όλοι τώρα, για τα Ευρωπαία κτήνη του 4ου Ράιχ υπάρχει πάντα το "σωστό μέρος του κόσμου για νεκρούς", οι νεκροί δεν είναι όλοι ίδιοι. Ειδικά αν οι δολοφόνοι είναι στη "σωστή πλευρά" του κόσμου αξίζουν, μάλλον επιτρέπουν στα "δημοκρατικά" ΜΜΕ να κάνουν αναφορές.

Κατόπιν, εκεί στη Νατοϊκή "αριστερά" μαζεύουν υπογραφές εναντίον της ακροδεξιάς, κραυγάζουν για "δικαιώματα" και "δημοκρατία", αλλά είναι πάντα στην υπηρεσία του υπερεθνικού κεφαλαίου.

Αντίο Βλαντίκ...

Αγγελούδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει...

Οι Ελεύθεροι του Κόσμου δεν σε ξεχνούν, όπως και δεν ξεχνούν το λαό της "Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ"!

¡No pasarán! Δεν θα περάσουν!

Υ.Γ. Η εγχώρια επίσημη μνημονιακή πολιτική τάξη έχει βαμμένα με αίμα τα χέρια της κι αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί!

Πως να ξεχαστούν οι χειραψίες του Βενιζέλου με τους νεοναζί της Ουκρανίας... όταν ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος ΥΠΕΞ που επισκέφθηκε το ναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία, αμέσως μετά την εγκαθίδρυσή του από την Ευρωπαϊκή Ένωση... Τότε είχε καταδικάσει σκληρά ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ...

 

Τσίπρας Ευρωdebate για Ουκρανία: "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!"

Πως να ξεχάσει κάποιος τον Τσίπρα που κραύγαζε σε ολόκληρη την Ευρώπη "Δεν αναγνωρίζουμε τη ναζιστική κυβέρνηση!";

Μόλις ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, όπως έσκισε τα μνημόνια κι όπως έκανε το ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ, μετατράπηκε σε φονικό όπλο των ιμπεριαλιστών και ο ΟΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ (συμπεριλαμβανομένων των κατόπιν εορτής διαφωνούντων).

14 Μάη 2015: The wounded Ukrainian troops arrived to Greece...
Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή στήριξης του δικτατορικού καθεστώτος που εγκαθίδρυσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία.
Καμία ανακοίνωση, καμία είδηση στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά από το υπουργείο των Εξωτερικών της Ουκρανίας η είδηση: Η Ελλάδα προσφέρει τα νοσοκομεία της για νοσηλεία των νεοναζί δολοφόνων και σχετικές φωτογραφίες από την άφιξή τους στην πατρίδα μας.
Η μυστική "πατριωτική" αμερικανική διπλωματία Νίκου Κοτζιά...

Η εξωκοινοβουλευτική "αριστερά", μετέπειτα ΛαΕ του Π. Λαφαζάνη κατείχε υπουργικούς θώκους και πληθώρα κυβερνητικών βουλευτών στην κυβέρνηση που άνοιξε στενές συμμαχικές σχέσεις και το Μάη του 2015 "φιλοξένησε" τραυματίες από το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας.
Σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταγγέλλει σκληρά τη χθεσινή δολοφονία του Alexander Zakharchenko και τις κυβερνητικές ευθύνες, αλλά δεν ζητάει συγνώμη ή δεν εξηγεί τους λόγους που όταν ως υπουργός της κυβέρνησης που σήμερα αναθεματίζει, σύναψε σχέσεις με τους ναζί της Ουκρανίας.
Μας λέει σήμερα, μεταξύ πολλών αναλύσεων ο Λαφαζάνης: «Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την αποτρόπαια και στυγερή τρομοκρατική δολοφονία του αντάρτη, του ριζοσπάστη, του λαϊκού ηγέτη και Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Alexandr Zakharchenko... Είναι τραγικό για την Ελλάδα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα-Κοτζιά συντάσσεται, δυστυχώς, με το πραξικοπηματικό καθεστώς Ποροσένκο στο Κίεβο, υπό την ομπρέλα του οποίου οργιάζουν οι νεοναζιστές τρομοκράτες σε όλη την Ουκρανία, ενώ την ίδια ώρα κλιμακώνει μια αμερικανοκρατούμενη εξωτερική πολιτική με όλο και πιο έντονο αντιρώσικο χρώμα...» (ολόκληρη η δήλωση στην "iskra"). Περισσότερα σε: Πού στο διάβολο βρίσκεται αυτή η "αντιφασιστική αριστερά";

«Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να επιτύχετε

και η επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" να φέρει ειρήνη στην περιοχή,

όπως "υπόσχεται" και το όνομά της»

Επιστολή του κ. Δημήτριου Αρχοντώνη, πρώην αξιωματικού του τουρκικού στρατού,

γνωστός ως Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προς τον κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

με την οποία του εύχεται να στεφθεί με επιτυχία η στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Συρίας

Γενάρης 2018

Aleksej Borisovič Mozgovoj (23 Μάη 2015)

Pavel Dremov (12 Δεκέμβρη 2015)

Ο Ασαντιστής Κομαντάντε Motorolla... Arsen (Arseny) Sergeyevich Pavlov (16 Οκτώβρη 2016)

* Ο Κομαντάντε της Ταξιαρχίας Σπάρτη είχε πάντα στη στολή του δύο σύμβολα: της Λιβυκής Τζαμαχιρίας και τη σημαία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας με τον Πρόεδρο Άσαντ...

Michail Sergeevič Tolstych - Κομαντάντε Givi (8 Φλεβάρη 2017)

Alexander Vladimirovich Zakharchenko (31 Αυγούστου 2018)

press-gr.com