Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Οι συγγενείς στις τηλεοράσεις – η κοπέλα στα αζήτητα...

Αποτέλεσμα εικόνας για νεκροτομείοΙατροδικαστής για τη δολοφονία στην Κέρκυρα: Οι συγγενείς κάνουν τρισάγιο στις τηλεοράσεις”.

Ωστόσο άφησε όσους την άκουγαν πραγματικά εμβρόντητους όταν αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα κανένας από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας δεν την έχει αναζητήσει. “Η σορός είναι στα αζήτητα” είπε. “Σε μία εκπομπή επίσης είδα συγγενείς της κοπέλας που τέλεσαν τρισάγιο έξω από το σπίτι, ενώ η κοπέλα μένει στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου μας. Μα που ζούμε; Ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος από γραφείο τελετών που είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα, αλίμονο να είναι η κοπέλα ακόμα στο ψυγείο. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα γίνονται. Νιώθω θυμωμένη, συγκλονισμένη και εξοργισμένη”.

Σχόλιο του Κλεισθένη: Όλα για την τηλεθέαση, ντροπή μας σαν κοινωνία. Ευτυχώς ένα γραφείο τελετών μας ξεπλένει την ντροπή...


Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.