Να πενθήσουμε;

Αποτέλεσμα εικόνας για πλερεζεςΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Η δήλωση Ζάεφ για διδασκαλία της "Μακεδονικής" γλώσσας στην Ελλάδα είναι όντως για βαρύ πένθος. Δεν έμεινε μόνο σ' αυτό ο Ζάεφ, μίλησε και για τους "Μακεδόνες" του Αιγαίου, που επί τρεις σχεδόν δεκαετίες δεν έχει γίνει τίποτε. 


Εδώ το πένθος είναι βαρύτατο. Ας όψονται οι "αριστεροί" Τσίπρας και Κοτζιάς. Ερώτημα, ο Ζάεφ και κάθε Ζάεφ θα δεχόταν την διδασκαλία των Ελληνικών στα σκόπια; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν Έλληνες εκεί; Φυσικά το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο από τους πολιτικάντηδες της χώρας μας. Πένθοοοοοοος...

Κλείνει το ΑΡΤ tv, το κανάλι του Γιώργαρου. Να πενθήσουμε; Εγώ δεν πενθώ, δεν λυπάμαι καθόλου, όπως δεν λυπήθηκα και για το κλείσιμο του MEGA. 
Υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε τον Γιώργαρο απ' την πολιτική σκηνή; Θα δούμε, οι εκλογές είναι προ των πυλών. Θα πενθήσουμε την ενδεχόμενη απουσία του; Σαφώς και όχι.
Ας θυμηθούμε τα έργα και τις ημέρες του Γιώργαρου τα τελευταία χρόνια.
Ψήφισε το 1ο) μνημόνιο. Ναι, λέει ο Γιώργαρος αλλά δεν ψήφισα κανένα μνημονιακό μέτρο. Τι λες ρε "μάγκα". Την βρώμικη δουλειά την άφησες για τα άλλα "μπουμπούκια" της πολιτικής. Αν δεν ψήφιζες το 1ο) μνημόνιο, τι θα γινόταν; Φυσικά κι εδώ δεν υπάρχει απάντηση.

Λειτούργησε σαν "λαγός" και μας έφερε τον Παπαδήμο για πρωθυπουργό. 

Ακόμη ο Γιώργαρος μας έφερε στο πολιτικό στερέωμα τους Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη. Ήταν ο μέντοράς τους και τους ξέπλυνε στο πλυντήριο που λέγεται ΑΡΤ tv. Τους έκανε και βουλευτές και υπουργούς.
Ήταν δε τόσο καλά παιδιά που τον παράτησαν σύξυλο και εντάχτηκαν στην Ν.Δ για την εξασφάλιση της πολυπόθητης βουλευτικής έδρας. Στη Ν.Δ πρόκοψαν, ο ένας μάλιστα πήρε και γαλόνια, έγινε αντιπρόεδρος. Ζήλεια ο Καρατζαφέρης.