Φοβερά come back...

Αποτέλεσμα εικόνας για come backΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Συνεδρίασε η ΓΣΕΕ και αποφάσισε ότι δεν θα μετέχει στην σύναψη Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αν δεν επανέλθει ο βασικός μισθός στα 751 ευρώ.
"Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι".


Η είδηση πέρασε στα ψιλά, είναι τόσο απαξιωμένη η ΓΣΕΕ που δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, ειδικότερα των κυβερνόντων. "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω" λοιπόν.
Προκύπτει και ένα ερώτημα. Τους ανέργους τους εκπροσωπεί η ΓΣΕΕ; Άλλο ερώτημα, οι άνεργοι μετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες των σωματείων που απαρτίζουν την ΓΣΕΕ;  Και ένα τελευταίο: Με ποια αντιπροσώπευση υπάρχει σήμερα η ΓΣΕΕ; Απαντήσεις δεν πρόκειται να δοθούν. Ο καθένας ας κρίνει.

Άλλο come back. Ο Μπογδάνος, αυτός ο "χαρισματικός" τηλεαστέρας που μας εκπλήσσει με τις "μπουρδολογίες" του επιστρέφει στον ΣΚΑΙ. Είχα αφαιρέσει τον ΣΚΑΙ απ' τον τηλεοπτικό δέκτη μου, τώρα τάχιστα θα τον επαναφέρω, γίνεται να μιλάει και να σχολιάζει ο Μπογδάνος κι εγώ να μην τον παρακολουθώ; Γίνεται; Δεν γίνεται.

Για το come back του υπερμεγέθους συγγραφέα Τατσόπουλου στην πολιτική έγραψα χθες.

Come back για τα χιλιάδες Ελληνόπουλα που έφυγαν στο εξωτερικό δεν βλέπω. 
Come back σε μισθούς και συντάξεις δεν βλέπω. Αναδρομικά ακούμε και αναμένουμε. 

Φυσικά θα γίνει και το come back της Ν.Δ στην κυβέρνηση οσονούπω, τότε θα δείτε γλέντια. Ο Κούλης δεν αστειεύεται. 

Τώρα θα σας εκπλήξω, come back του ΓΑΠ πρόβλεψε κάποιος, μη με ρωτάτε ποιος δεν θυμάμαι. Μετά την παταγώδη αποτυχία της ένωσης ΠΑΣΟΚ, ή ΚΙΝΑΛ ή Δημοκρατικής συμπαράταξης, ή όπως αλλιώς  το λένε τέλος πάντων, με το ποτάμι του Σταύρου, μετά και την ερχόμενη εκλογική αποτυχία της Φώφης, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην αρχηγία ο ΓΑΠ. Στην Ελλάδα ζούμε, όλα είναι δυνατόν να συμβούν.