Απ' όλα έχει ο μπαξές...

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαξεςΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Ανοίγουν οι λογαριασμοί Σημίτη. Του Σημίτη ντε που δεν ήξερε, δεν κατάλαβε τίποτε ενώ οι μίζες σφύριζαν δίπλα του. Τι να σχολιάσει κανείς; Δεν τον κάλεσαν να καταθέσει ούτε σαν μάρτυρα στις εξεταστικές. Αρχιερέα της διαπλοκής τον ονόμασε κάποτε ο Καραμανλής αλλά το πήρε πίσω. 



Σφαγή στην δικαιοσύνη, όλοι εναντίον όλων. Εξαιρέσεις ζητάει ο ένας από υποθέσεις. Αρνητικά απαντάνε οι άλλοι. Βάλανε και τζούφια βόμβα στο σπίτι Ντογιάκου. Καλεσμένος σε τηλεοπτικό πάνελ. σχολιαστής είπε, άκουσον άκουσον. Δεν μπορεί η δικαιοσύνη να βγάζει αποφάσεις για τα δημοσιονομικά της χώρας. Είναι και καθηγητής σε πανεπιστήμιο τρομάρα του. Όταν η δικαιοσύνη έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια τότε ήταν καλή. Έλεος. 

Υπολογίζουν τα αναδρομικά των συνταξιούχων στα 12 δις ευρώ. Αυτά που έκλεψαν απ' τους συνταξιούχους με τα μνημόνια της ντροπής πόσα είναι άραγε; Μήπως μερικές δεκάδες δις. 

Αμ το καινούριο, άμα κάνεις ανάληψη μεγάλου ποσού από τράπεζα η εφορία θα σε κοιτάει λοξά. Θα σε θεωρεί φοροφυγά ή ότι κάνεις ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αν δεν δικαιολογήσεις τι τα έκανες. Ας θυμηθούμε το λαϊκό άσμα, "θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου". Ούτε αυτό πλέον επιτρέπεται. Τα λεφτά μόνο στις τράπεζες. Μετά περιμένουν να αυξηθούν οι καταθέσεις, αμ δε! Στρώμα μπανκ και άστους να ψάχνουν.


Το "μαξιλάρι" που έχει η χώρα από τις αιματηρές θυσίες που μας επέβαλαν χωρίς φυσικά να μας ρωτήσουν, είναι για την αποπληρωμή των δανείων στους δανειστές-τοκογλύφους. Αυτό δήλωσε αξιωματούχος του ληστρικού ESM. Το υπερπλεόνασμα θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τα 5 δις ευρώ, δηλώνουν περήφανοι οι κυβερνήτες. Αναρωτιέμαι αφού έχουμε υπερπλεόνασμα γιατί πασχίζουμε με κάθε τρόπο να ξαναδανειστούμε απ΄τις λεγόμενες αγορές; Απάντηση φυσικά δεν θα πάρουμε ποτέ.

Και ένα τελευταίο.
Ο υπερμεγέθης συγγραφέας Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος με την Ν.Δ στις επόμενες εκλογές.
Ας προμηθευτούν, όσοι σκοπεύουν να ψηφίσουν Ν.Δ στις εκλογές, τσίγκινα σωβρακάκια γιατί ο εν λόγω  υποψήφιος αφού "πήδηξε" την μισή Αθήνα, δλδ όσους ανήκαν στον κεντροαριστερό χώρο, τώρα θα "πηδήξει" και τους άλλους μισούς που ανήκουν στον κεντροδεξιό χώρο. Ο Κυριάκος θα ζητήσει απ' τους κομματικούς της Ν.Δ να προμηθευτούν τα γιγάντια συγγραφικά έργα του Τατσόπουλου και να τα μελετήσουν προσεκτικά γιατί σκοπεύει να τους βάλει διαγώνισμα. Όποιος δεν γράψει στο διαγώνισμα σωστά θα εξαιρείται από τις λίστες των υποψηφίων.
Το καλύτερο είναι ότι ο Τατσόπουλος δήλωσε, δεν έγινα κεντροδεξιός και φυσικά δεν έγινα δεξιός.
Μου δίνει αυτή η δήλωση το δικαίωμα να υποθέσω ότι έγινε εξουσιομανής ή καρεκλοκένταυρος.
Το πόσο τον συμπαθώ τον Τατσόπουλο δεν λέγεται. Προσπάθησα πολλές φορές να καταλάβω τι εννοεί όταν μιλάει αλλά δεν το κατόρθωσα. Εσείς;;; 
Ας έχουμε τουλάχιστον υγεία γιατί αν τύχει και αρρωστήσουμε εν μέσω μνημονίων, είμαστε καταδικασμένοι...