Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Όταν δύο πρώην υπουργοί Εξωτερικών των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και εκφραστές μεγάλων κομματιών της υιοθετούν τον ορίζοντα της «Κεντρικής Βαλκανικής Δημοκρατίας» τότε το επόμενο βήμα θα ήταν η ανάδειξη της πρότασης ως επίσημης θέσης του κόμματος.
 
Δεν νομίζω ότι μια άλλη ιστορική συνιστώσα του , οι Καραμανλικοί , ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής θα ήταν αντίθετος.
Το επόμενο βήμα θα ήταν η προώθηση και υιοθέτηση της πρότασης από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με αφορμή το συνέδριό του στα υπερβόρεια κλίματα της Φιλανδίας.
Η γνώμη μου είναι ότι αυτή η πρόταση – ορίζοντας θα είχε πολλούς συνομιλητές και υποστηρικτές. Εξάλλου οι υπερβόρειοι έχουν μεγάλη ανάγκη να μάθουν ιστορία και οι σοβαροί από αυτούς το αναγνωρίζουν.
Πάντοτε έλεγα ότι η πολιτική είτε είναι μεγάλη είτε δεν είναι πολιτική.
Όπως ότι είναι η περίοδος που η Ελλάδα μπορεί να διαπαιδαγωγεί την Ευρώπη. 
Πάντως η εκπροσώπηση της ΝΔ στο συνέδριο μπορεί να έχει μια ευγενική, επιβλητική παρουσία πολύμορφης υπεροχής και αποτελεσματικότητας.
Έτσι ο γενάρχης της θα έλεγε «έξω πάμε καλά».
                                                                           Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Πηγή:
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.

Διαβάστε στο Εξήντα άνω.