Βαράτε βιολιτζήδες...

Αποτέλεσμα εικόνας για βιολιτζηδεςΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Αυτά που ακούσαμε και είδαμε τις τελευταίες 'μέρες είναι ικανά να μας ρίξουν τα μαλλιά, ας βάλουμε μπόλικο αντιφαλακρικό.

Μάθαμε ότι η πολιτεία χωρίζει από την εκκλησία σφιχταγκαλιασμένη με τα ιερά δεσμά του χρήματος.
Αν η συμφωνία Τσίπρα Ιερώνυμου (πρόθεση!!! για συμφωνία) είναι χωρισμός τότε τι είναι ο εναγκαλισμός;
Αμ το άλλο, χάνουν την δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα οι παπάδες. 10.000 τον αριθμό. Αμέσως ο Τσίπρας έταξε 10.000 διορισμούς. Τρέμε τρόικα, ο "ηγέτης" δεν σε υπολογίζει καθόλου. Αν μάλιστα πάρει και τα νταούλια, βιαστείτε να μάθετε Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Παρεμπιπτόντως τα ακίνητα της εκκλησίας που θα αναλάβει να διαχειρίζεται το κράτος θα μεταφερθούν στο ΤΑΙΠΕΔ δλδ στους δανειστές-τοκογλύφους; Θα δούμε. Ο Πατριάρχης γιατί διαμαρτύρεται; Η εκκλησία της Κρήτης άραγε συμφωνεί; Η ιεραρχία; με γνωστό ότι στην ιεραρχία ανήκουν και τα γνωστά μπουμπούκια που προτιμούν να τους λένε φασίστες αλλά όχι κατσαπλιάδες.

Μάθαμε ότι μεγάλη εταιρία του εξωτερικού θα κάνει μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα στην παραγωγή κάνναβης. Ε ρε γλέντια, θάχουμε τουλάχιστον την δυνατότητα να ξεχνάμε την κακιά μας μοίρα μαστουρώνοντας . Αυτό δεν είναι ανάπτυξη; Γκρινιάρηδες.

Μάθαμε ότι ο Φουρθιώτης φεύγει από τον τηλεοπτικό OPEN. Αυτό το γραφικό έως γελοίο υποκείμενο είχε εκπομπή. Ελέησον Κύριε. Για όσους θυμούνται πρόκειται για τον "εκπρόσωπο!!!" της πρωταγωνίστριας στην περίφημη πορνοταινία με την μπουκάλα της σαμπάνιας.

Μάθαμε ότι η Αλβανία χαρακτήρισε ανεπιθύμητους 52 Έλληνες που μετείχαν στη κηδεία του Κατσίφα. Ακόμα τα νεοφασιστικά μπουμπούκια της Ελλάδας δεν έβγαλαν ανακοίνωση πως πρέπει κι εμείς να διώξουμε τους Αλβανούς απ' την χώρα; Ο Άδωνις μίλησε για το θέμα; Όταν μάθω κάτι θα επανέλθω. Ο αντιπρόεδρος της βουλής Κακλαμάνης κράτησε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Κατσίφα. Καλά έκανε, ότι κι αν ήταν ο Κατσίφας. Θα πει κάποιος για τους άλλους αδικοσκοτωμένους κράτησε η βουλή σιγή ενός λεπτού; Λεπτομέρειες κακόβουλων.

Ο Καμμένος δήλωσε ότι όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην βουλή, θα αποσύρει τους υπουργούς του, θα καταψηφίσει και μάλλον θα εξακολουθήσει να στηρίζει την κυβέρνηση. Με αυτό δεδομένο ο Τσίπρας ονειρεύεται παραμονή του στην κυβέρνηση ακόμη και είκοσι 'μέρες παραπάνω όπως το σύνταγμα ορίζει. Το ότι ο Ζάεφ έχει γράψει την συμφωνία των Πρεσπών εκεί που δεν πιάνει μελάνι δεν δείχνει να προβληματίζει ούτε τον Καμμένο ούτε την κυβέρνηση. Ευχόμαστε να αντιδράσει η Αλβανική μειονότητα της γείτονος χώρας μήπως και ακυρωθεί η προδοτική και εξευτελιστική συμφωνία. 

Αρκετά έγραψα γιατί αν θελήσω να τα γράψω όλα δεν θα φτάνει χιλιοσέλιδο βιβλίο.