Εκλογικά διλήμματα...

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογεςΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Οι εκλογές έρχονται, το πότε δεν έγινε ακόμη γνωστό αλλά δεν θα αργήσουν.
Στις εκλογές πάντοτε μπαίνουν διλήμματα στους πολίτες για να αποφασίσουν "με ποιον θα παν και ποιον θ' αφήσουν".
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δίνει και τα διλήμματα που θα τεθούν.

 
ΣΥΡΙΖΑ: Θα ψηφίσετε κλέφτες;
Ν.Δ: Θα ψηφίσετε ψεύτες;

ΣΥΡΙΖΑ: Με το παλιό σάπιο κατεστημένο ή με το νέο (θα υπονοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει το νέο, ανατρίχιασα).
Ν.Δ: Ποιος ΣΥΡΙΖΑ; Το παλαιό ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το βρώμικο ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά τα επιτελεία των κομμάτων θα σκαρφιστούν και άλλα συναφή ευφυολογήματα προκειμένου να δείξουν ότι διαφέρουν μεταξύ τους και να πείσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους να προτιμήσουν το κόμμα που επιτυχέστερα κατηγορεί τα άλλα κόμματα.

Για την ταμπακιέρα τίποτε. Για τα προγράμματα τίποτε( δλδ ποια προγράμματα; Το ευρωιερατείο και οι υπόλοιποι δανειστές τοκογλύφοι ρυθμίζουν την πολιτική στην Ελλάδα).

Θα υπάρξουν φυσικά και τα κομματίδια, κάθε απόχρωσης, που θα καταγγέλλουν τους πάντες και τα πάντα.
Τα όμορα δε κομματίδια , προκειμένου να διαφοροποιηθούν μεταξύ τους θα διαφωνούν σε τόσο επουσιώδη που κατατάσσονται στα γραφικά αν όχι γελοία .

Τα κομματίδια δεξιότερα της Ν.Δ (υπάρχει δεξιότερα; Ας είναι) θα επιδιώξουν να ροκανίσουν το φασιστικοναζιστικό μόρφωμα Χ.Α. Ίσως και να αποτελέσουν και συμπλήρωμα της Ν.Δ σε ενδεχόμενη εκλογική της νίκη. Ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι θα επιδιώξει συνεργασίες ακόμη και με αυτοδυναμία. Ίσως η διεύρυνση Μητσοτάκη να περιλαμβάνει και κόμματα εκτός βουλής. Βαράτε βιολιτζήδες.

Τα κομματίδια αριστερότερα του ΣΥΡΙΖΑ (αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ; νάχουμε να λέμε) θα επιδιώξουν να μείνει εκτός βουλής ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου αν φυσικά αυτοί οι δύο καταφέρουν και συνεργαστούν.

Με το όριο του 3% σχεδόν κανένα απ' τα κομματίδια δεν θα μπει στην βουλή. Ενδέχεται να μείνουν εκτός βουλής το ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και προς γενική θλίψη το κόμμα του Λεβέντη. Αρε γλέντια!!! Ποιος τον ακούει μετα τον Βασίλη, έχει και προσωπική εκπομπή σε κανάλι.
Φαντάζομαι πεντακομματική βουλή, υπέροχο θέαμα, αυτοδύναμος Μητσοτάκης και τρίτο κόμμα τα ούγκανα. 
Φυσικά είναι δύσκολο να συμβούν όσα χιουμοριστικά γράφω. Ξέρει ο "σοφός" λαός να ψηφίζει. Ψηφίζει έτσι ώστε να μπορεί να βρίζει την άλλη 'μέρα αυτούς που ψήφισε. 
Αν καταφέρουμε σαν λαός και μείνει εκτός βουλής ο ΛΑΟΣ, καήκαμε, Το τι μας σούρει Ο Γιώργαρος δεν περιγράφεται.

Υπομονή, πλησιάζει η ώρα...