Έχουμε πλέξει μπλέξιμο...

Έχουμε πλέξει μπλέξιμο - MediaΔεν έχω θέμα σήμερα, δεν ξέρω τι να σας γράψω. Να σας γράψω για τα κόλπα με το Σύνταγμα; θα προσβάλω τη νοημοσύνη σας. Να αρχίσω να μετράω πόσους θα προσπαθήσει να βάλει φυλακή ο κ. Πολάκης για να κερδίσει τις εκλογές ο Καρανίκας; τι νόημα έχει; Να σας υπενθυμίσω ότι αυτήν τη στιγμή υπουργός Εξωτερικών είναι ο Κατρούγκαλος;! Μη σας ταράζω.


 
Δεν έχω τίποτα να γράψω για τον θίασο Αχτσιόγλου - Πετρόπουλου - Καλπαδάκη (τον εξ απορρήτων του Τσίπρα για τα θέματα Εξωτερικής Πολιτικής) - Τσακαλώτου - Καμμένου και πάει κλαίγοντας, ούτε για το τριτοκοσμικό παρακράτος στην ΕΡΤ.
Μόνον για ένα πράγμα θα γράψω: άκουγα την κυρία Αριάδνη Νούκα να το περιγράφει στον κ. Καλαρρύτη (Παραπολιτικά FM ) κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό, για να μη μείνω κάγκελο (επειδή εκείνη τη στιγμή οδηγούσα).
Στη Συμφωνία των Πρεσπών λοιπόν που υπό τη μορφή Τσιπροκοτζιά υπέγραψε ο κ. Πάιατοι αλλαγές που πρέπει να κάνει η γείτων χώρα στο Σύνταγμά της εις όσα μας αφορούν «πρέπει να είναι οι κατάλληλες»!!!
1ον: Ποιες είναι αυτές οι κατάλληλες αλλαγές, δεν προσδιορίζεται! Αφίενται εν λευκώ στην καλή διάθεση των Φυρομένιων (όπως τους αποκαλεί ο κυρ-Κοτζιάς αισχυνόμενος να τους αποκαλέσει Μακεδόνες).
2ον: Αν οι… (κατάλληλες) αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσουν τα Γέτι των Ιμαλαΐων που κατοικούν στα πέριξ των Σκοπίων, μας φανούν… ακατάλληλες, ουδείς τρόπος δικής μας αντίδρασης (εκ νέου συζήτησης ή ό,τι άλλο) έχει προβλεφθεί. Τίποτα, νάδα, ουδέν, ριεν ντι του!
Λευκή επιταγή σε έναν εκ των δύο συμβαλλόμενων σε Διεθνή Συμφωνία ουδέποτε έχει δοθεί απ’ την εποχή του Χαμουραμπί. Περιέχεται όμως στη Συμφωνία των Πρεσπών! Κάτι σαν νόμος Κατρούγκαλου δηλαδή, φτιαγμένος από τον Κοτζιά! Και τον Τσίπρα τον Ίλιντεντ.
Δεν ξέρω πόσο μεγάλος είναι ο «θεός της Ελλάδας», αλλά κάποια στιγμή θα τα παρατήσει κι αυτός.
Θα έχει πάντως μεγάλη πλάκα (μέσα στη δυστυχία μας) αν οι Σκοπιανοί κάνουν τόσον κατάλληλα ακατάλληλες διορθώσεις στο Σύνταγμά τους, ώστε όταν έρθουν αυτές οι διορθώσεις στην Ελληνική Βουλή να μην μπορούν να τις επικυρώσουν ούτε οι βουλευτές του Σόρος, ούτε οι βουλευτές των Ρότσιλντ, χωρίς να τους κρεμάσουν κουδούνια και τα παρδαλά κατσίκια. Οψόμεθα…
ΥΓ.: Θα επανέλθουμε  

ΣΤAΘΗΣ Σ. Email: stathispontiki@gmail.com

Πηγή: