Μισόλογα και ημίμετρα...

Αποτέλεσμα εικόνας για απελπισιαΣχολιάζει ο Κλεισθένης.
Στην Ελλάδα όλοι καταγγέλλουν μετά την αποπομπή τους ή την παραίτησή τους. Θλιβερό και το κάνουν δυστυχώς αυτοί που εννοείται ότι προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον.
Στην Ελλάδα οι καταγγελίες γίνονται χωρίς λεπτομέρειες και χωρίς να κατονομάζονται οι καταγγελλόμενοι.
Στην Ελλάδα σχεδόν πάντοτε λαμβάνονται μέτρα-ημίμετρα. 


Μισόλογα: Η πρώην εισαγγελέας κα. Ράικου κατήγγειλε πολιτικές πιέσεις στην ίδια και σε άλλους δικαστικούς λειτουργούς. Ονόματα και επώνυμα ξέχασε να αναφέρει η κα. Ράικου. Μας έβαλε έναν γρίφο να βρούμε ποιον εννοεί με τον χαρακτηρισμό "Ρασπούτιν". Αλίμονό μας αν μία εισαγγελέας δεν τολμά να ονοματίσει ποιος ή ποιοι την πίεζαν για συγκεκριμένες υποθέσεις που χειριζόταν. Αλίμονό μας.

Ημίμετρα: Ο κ. Κοτζιάς στην παράδοση του υπουργείου που κατείχε μίλησε για επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια. Γιατί στην παράδοση κ. Κοτζιά; Γιατί μετά την παραίτησή σας κ. Κοτζιά;
Σύμφωνα με την δήλωση η επέκταση αφορά το Ιόνιο. Το Αιγαίο κύριε; Τουρκία γαρ. Αυτό το ημίμετρο δίνει στην Τουρκία το δικαίωμα να αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο. Η επέκταση βήμα-βήμα που υπονοεί ο πρώην υπουργός δεν γίνεται κατανοητή. Διεθνώς θα μείνει η εντύπωση ότι πράγματι η Τουρκία σωστά δεν αναγνωρίζει την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο. Αλίμονό μας.

Όσον αφορά τις καταγγελίες Καμμένου, τις αφήνω ασχολίαστες.