Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Θα θρηνήσουμε θύματα!

Η κατάσταση (και) στο ποδόσφαιρο στην Πατρίδα μας έχει ξεφύγει τόσο πολύ, που είναι απαραίτητο να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα. Μπορεί να κατηγορούμε τους Δυτικούς για πολλά, ωστόσο δεν αντιγράφουμε, τουλάχιστον, έστω τα θετικά τους;
Είδαμε πριν από δύο εβδομάδες στην Ισπανία, κατά την διάρκεια του κορυφαίου ποδοσφαιρικού αγώνα στον πλανήτη, τους φιλάθλους των δύο αντίπαλων ομάδων να βρίσκονται καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς κενά μεταξύ τους και χωρίς αστυνομική δύναμη προκειμένου να επιβάλλει την τάξη.

Στην χώρα της παρακμής, δυστυχώς αναφέρομαι στην Ελλάδα μας, ο σημερινός τελικός του κυπέλλου έχει μετατρέψει τον Βόλο σε πεδίο μάχης, όπου ο κάθε ένας με τα complex που τον βαραίνουν βγάζει το άχτι του, διαλύοντας το γήπεδο και προσπαθώντας να τραυματίσει ή και να σκοτώσει τον αντίστοιχο ανεγκέφαλο της αντίπαλης ομάδος!

Όσο για τον "κύριο" της φωτογραφίας; Επιχειρεί να αποκτήσει ως όπλο της "μάχης" του, το κοντάρι της σημαίας! Όλο αυτό το χάλι και το κατάντημα ονομάζεται ψυχαγωγία και αθλητισμός; Μα, επιτέλους, που ζούμε;

Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν δραστικά μέτρα, με πρώτο και κύριο την διάλυση των ποδοσφαιρικών σωματίων με την σημερινή τους μορφή. Επιπλέον θα πρέπει να διαλυθούν και οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών των ομάδων. Τέλος, όλοι οι σημερινοί ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών ομάδων πρέπει να απομακρυνθούν, και κυρίως να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για όλες τις εκκρεμείς σε βάρος τους υποθέσεις. Έχουμε φθάσει στο έσχατο κατάντημα να ηγούνται αθλητικών συλλόγων υπόδικοι, φυγόδικοι, άνθρωποι του υποκόσμου και "παράγοντες" που κανείς δεν γνωρίζει που βρήκαν τα χρήματα για να εξαγοράσουν την θέση που κατέχουν.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Πρέπει να θρηνήσουμε (για ακόμα μία φορά) θύματα προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η Πολιτεία και να λάβει τα μέτρα της; Αλλά θα μου πείτε: Ποια Πολιτεία; Μήπως οι πολιτικάντηδες δεν γνωρίζουν έναν προς έναν τους μεγαλοπαράγοντες του αθλητισμού; Δεν τολμούν, όμως, να τους αγγίξουν γιατί "πληρώνονται" από αυτούς! Θυμηθείτε τα χρέη που χάρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον έναν εκ των σημερινών διεκδικητών του κυπέλλου Ελλάδος! Αλλά και παλαιότερα για θυμηθείτε την σχέση του μεγαλοαπατεώνα Κοσκωτά και του "εθνάρχη" Ανδρέα Παπανδρέου!

Ντροπή! Αλλά ποιος την έχασε για να την βρουν οι πάσης φύσεως καταστροφείς του Έθνους;
 
 
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.