Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Αυτή κι αν είναι μεταρρύθμιση...

Αριθμός κυκλοφορίας και... μπλοκάκι στα τουριστικά γαιδουράκια.


Την απόφαση να βάλει αριθμό κυκλοφορίας στα γαϊδουράκια, τα οποία μεταφέρουν τουρίστες στο Δικταίο Άντρο, έλαβε η δημοτική αρχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Με την ίδια απόφαση του Δήμου, οι ιδιοκτήτες των ζώων θα πρέπει να φορούν παραδοσιακή στολή, θα εγγράφονται στο μητρώο ενώ θα κρατούν μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.

Η απόφαση ελήφθη πριν λίγες ημέρες, με τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη να δηλώνει ότι πλέον η μεταφορά των τουριστών με γαϊδουράκι θα γίνεται αφού θα ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Επίσης σημείωσε ότι πρόκειται για μία απόφαση, η οποία θα δώσει τέλος στις υποθέσεις οι οποίες καταλήγουν στα δικάστήρια ενώ τόνισε ότι την απόφαση δέχθηκαν ομόφωνα όλοι οι ιδιοκτήτες που μεταφέρουν τουρίστες προς το Δικταίο Άντρο.

Όποιος επιθυμεί να ασκήσει αυτό το επάγγελμα, μπορεί να απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενώ προτεραιότητα θα έχουν οι φοιτητές, οι μόνιμοι κάτοικοι καθώς και τα άτομα εκείνα που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

efsyn.gr
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.