Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΕΕ...

Για όσους κόπτονται για την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και τρομοκρατούν τους Έλληνες για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα στη σημαντικότερη έκτασή του. 

 

Στην ουσία, η Ελλάδα είναι οιονεί εκτός ΕΕ. Και από τη στιγμή που έχουμε υπογράψει στο τρίτο μνημόνιο ότι η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλει η τρόϊκα, η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα.


Ειδικότερα, σε ερώτηση
δύο ξένων ευρωβουλευτών προς τον κ. Γιουνκέρ, για το αν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να απαντήσει, πρόεδρος της ΕΕ απάντησε ως εξής:

«Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα».

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η νομιμοποίηση των Ελλήνων πολιτικών αυτή τη στιγμή είναι έωλη  και η μεταξύ τους θεατρική αντιπαράθεση είναι μόνο για αποκοίμιση του λαού προκειμένου να διατηρούν τις καρέκλες τους.

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

1 σχόλιο :

  1. Έλα πάμε ξανά ! Τα βλέπεις μονοπάτα και εμμονικά! Μπορεί να συμφωνούμε για το τι εστί ο Ναζιζοφασισμός αλλά ώς εκεί ! Το 33-45 έχει σχέση με το 29 και τον Πρώτο Καπιταλιστικό Πόλεμο, η Βασική όμως Συνάρτηση τους είτανε η Καταστροφή της ΕΣΣΔ, άλλωστε το δήλωσαν και επίσημα Το Αμερικανογερμανικό Κεφάλαιο, Drang nach Osten ! Η πρώτη απόπειρα καταστροφής της Νέας ΕΣΣΔ έγινε το 19 που συμμετείχαμε και εμείς λόγω ΕΝΤΟΛΉΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ! Την Λακέδικη Συμμετοχή Μας την "ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ" ΑΚΡΙΒΆ ο Ελληνισμός και μέχρι σήμερα με το 1922! Το ΊΔΙΟ και στην Κορέα "Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας"! Έχεις Φίλε την γνώμη και εντύπωση ότι Αυτά μέχρι σήμερα τα Λακεδοshit είναι και ενεργούν μόνα τους; Βλέπε ποιος έκανε το διπλό Εμφύλιο, η καταραμένη δεκαετία του 50, την Αμερικάνικη Χούντα, τον ΑγγλοΑμερικανικο διαμελισμό της Κύπρου και βλέπε και το Σήμερα (Σου)! Και όσο για το 1940 σου αφιερώνω το Ασμα: Κάποτε στο Τεπελένι εικοσσχρονα παιδιά ... τώρα σαυτην την ηλικία.... στο "καναπέ και υπνηλία"! Φίλε η Αυτή η Εξουσία Είναι Εξουσία Ξένων Αποικιοκρατών ! Και θυμούμενοι τα προφητικά λόγια του Λένιν για τον Ιμπεριαλισμό και το μέλλον της... Ενωμένης Ευρώπης καταλαβαίνουμε έτσι και τον ρόλο των δικών μας Λακέδες του Σήμερα και του Χθες ! Εντέλει η Πολιτική Είναι Επιστήμη και η Χώρα ΜΑΣ δεν έχει Επιστήμονες αλλά Λακέδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.