Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ θα κόστιζε το ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα μας, αν...

Νικος Βραχιολιδης   
Τα μυστικά του επαγγέλματος! Στον παρακάτω σύνδεσμο http://electricitymap.tmrow.co/# θα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπαίνετε και να βλέπετε την παραγωγή της Ηλεκτρικής ενέργειας κάθε Ευρωπαϊκού κράτους, από που προέρχεται! Βλέπετε τις παρακάτω ενδείξεις :
 
Wind = ανεμογεννήτριες
Solar =φωτοβολταϊκά
Hydro= υδροηλεκτρικά
Nuclear=πυρηνικά
Biomass=βιομάζα
Gas = φυσικό αέριο
Coal = λιγνίτης
Oil =πετρέλαιο

Θα δείτε επίσης στην Γερμανία πόσο πολύ περισσότερο καίνε τον άνθρακα (λιγνίτη ), εμείς μολύνουμε κατά τα άλλα την Ευρώπη και μας έχουν ταράξει στα πρόστιμα! Δείτε επίσης και την Γαλλία πως την περισσότερη ενέργεια την παράγουν τα πυρηνικά εργοστάσια! Εμείς, στην Ελλάδα, σε πρώτη θέση έχουμε το φυσικό αέριο που το εισάγουμε! 
Electricity Map is a live visualization of where your electricity comes from and how much CO2 was emitted to produce it.
ELECTRICITYMAP.TMROW.CO
 
Με αυτά τα διαγράμματα θα καταλάβετε πόσο λιγότερο θα κόστιζε το ρεύμα στη χώρα μας, εάν δεν μας φόρτωναν τις ΑΠΕ και το φυσικό αέριο!!
 
press-gr

Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.