Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Γιατρός άφησε αβοήθητο δίχρονο παιδάκι για να … πάει να προσευχηθεί...

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινότητα του Κιργιστάν εξαιτίας της απόφασης ενός Μουσουλμάνου γιατρού να αφήσει αβοήθητο ένα δίχρονο παιδάκι που πάσχει από επιληψία επειδή έπρεπε να πάει να προσευχηθεί.

 
Η σύμβουλος του υπουργείου Υγείας του Κιργιστάν, η  Elena Bayalinova, έγραψε για το περιστατικό στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

H θρησκεία ήδη κατέχει έναν εξαιρετικά μεγάλο ρόλο στις οικογένειες της κοινωνίας μας, αφού βλέπουμε συνεχώς τα αποτελέσματα της πολυγαμίας και των εγκαταλελειμμένων παιδιών. 

Οφείλουμε να μην επιτρέψουμε στη θρησκεία να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο και στον τομέα της Υγείας. Ζητώ από τους μουσουλμάνους της χώρας να δώσουν βαρύνουσα προσοχή σε αυτό το περιστατικό.


Μετά από λίγα λεπτά όμως διέγραψε την ανάρτηση της.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το δίχρονο ήταν συγγενικό της πρόσωπο και τόσο ο θεράποντας ιατρός όσο και ο διευθυντής του νοσοκομείου έχουν απολογηθεί για τη στάση τους.

Αναφανδόν οι πολίτες τάχθηκαν υπέρ του δίχρονου, δηλώνοντας πως ο γιατρός όφειλε να το εξετάσει προτού προσευχηθεί.

topontiki.gr

Βοηθήστε την "Ιδεοπηγή", γράψτε ένα σχόλιο, διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.