Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Ζήτω το ένδοξον 2017 των Ελλήνων (σατυρικό)...

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από τον Σείριο, το 2017 θα εμφανιστεί ο Αη Γιώργης παρέα με τον Λεωνίδα και τους 300 και θα ηγηθούν της μεγάλης εκστρατείας στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, όπου θα απελευθερώσουν τον μέγα Αλέξανδρο, που ειναι κλεισμένος στην πυραμίδα της Τακλαμακάν, που ειναι η πύλη για την κοίλη γη.

Μετά θα ερθει να τον προσκυνήσει το ξανθό γένος που θα τον ακολουθήσει και μετά από επτά μήνες πολιορκία θα εισβάλουν νικητές στην Αγία Σοφία.

Εκεί θα εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ με ένα ντάτσουν γεμάτο κόκκινα μήλα, από την κόκκινη μηλιά που δεν θα μας ξανααπασχολήσει.

Και σε μια ένδοξη εθνική τελετή θα στεφθεί από τα χεριά του Μεγαλέξανδρου, αυτοκράτωρ όλων των αμεσοδημοκρατών Ελλήνων, από την Πολυνησία μέχρι το Μάτσου Πίτσου, ο μέγας Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ με την μαγκούρα.

Έτσι θα δικαιωθεί η προφητεία του Μαντείου των Δελφών και της Δωδώνης, ότι όλοι οι άπιστοι θα προσκυνήσουν τον μαγκουροφόρο Δικέφαλο Αετό.

Από τότε και για χίλια χρόνια το πρωτάθλημα θα το παίρνει η ΑΕΚ.

Ενώ οι λαμπρές λεωφόροι με τα αυτοκίνητα που θα κινούνται με την απολλώνια ενέργεια του Σώρα, θα κοσμούνται με αγάλματα του Μεταξά και του (Ελληνικής καταγωγής) Τσε Γκεβαρόπουλου.

Και μετά κάθε Ελληνας και Ελληνίδα (καθαρός όμως), θα έχει για δούλους από ένα Γερμανό και ένα Εβραίο!

Ζήτω το ένδοξον 2017!!!

 

Γιάννης Αθανασιάδης

Βοηθείστε την "Ιδεοπηγή", διαδώστε τις αναρτήσεις...
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.