Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ...Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέοι πλειστηριασμοί θα ξεκινούν με την είσοδο του δικαστικού επιμελητή στο σπίτι για να εκτιμήσει από μέσα την αξία του, κάτι που δεν γινόταν μέχρι τώρα.


Δεν φτάνει όμως μόνον αυτό, αλλά θα επιτρέπεται
και στους υποψήφιους αγοραστές - "κοράκια" να εισέρχονται στα σπίτια του κόσμου για να δουν αν αξίζει να τα κτυπήσουν στον πλειστηριασμό. Ρίχνοντας προφανώς ερευνητικά βλέμματα και στους ίδιους τους προς έξωση δυστυχείς ιδιοκτήτες, ωσάν αξιοθέατα ή εμπορεύσιμο είδος.

Αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ μέχρι τώρα. Λίγη αξιοπρέπεια και ανθρωπιά δεν θα έβλαπτε στην όλη διαδικασία. Εντάξει πληρώνουμε σαν αφελείς αυτά που έφαγαν κάποιοι, αλλά καλό θα ήταν να μην παραγίνει το πράγμα. Δεν είναι καλά πράγματα αυτά.

Όποιος ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

Το αφήσαμε να γίνει και έγινε. Και ακόμα συνεχίζουμε απαθείς σαν να μην τρέχει τίποτα. Ίσως στο μέλλον να πρέπει να συνεχίσουμε να ξεχρεώνουμε και με τίποτε άλλο κι εμείς δεν ξέρουμε με τι.

Εκφράζονται πάντως φόβοι για το πώς το κράτος με την αστυνομία του και με όλο τον καταναγκαστικό μηχανισμό του, που εμείς συντηρούμε με τους φόρους, θα σπεύδει να προλαβαίνει τυχόν έκτροπα και να προστατεύει δικαστικούς επιμελητές και «κοράκια», αφού μόνο τον τελευταίο μήνα προσδιορίστηκαν 500 πλειστηριασμοί!!!

ΥΓ. Ποιος άραγε δημιούργησε το τεράστιο κρατικό χρέος που μας διαλύει και μας εξευτελίζει; Μήπως εσείς συμπατριώτες, γιατί εμείς δεν το δημιουργήσαμε;
 
 
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.