Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Η Αίγυπτος μπαίνει στον πόλεμο της Συρίας...Ραγδαίες εξελίξεις! Το'πε και το κανε ο Σίσι! Η Αίγυπτος μπαίνει στον πόλεμο της Συρίας - Μαχητικά αφίχθησαν στη Χάμα.

Στρατής Μαζίδης

Το 'πε και το έκανε ο αλ-Σίσι όταν δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως πρέπει να υποστηριχθούν οι στρατοί της Συρίας και του Ιράκ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας
Σύμφωνα με τη λιβανέζικη εφημερίδα As-Safir αιγυπτιακά μαχητικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν για πρώτη φορά στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Χάμα αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της As-Safir τα αιγυπτιακά μαχητικά θα συμμετάσχουν στις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, ενώ θα παρασχεθεί υλικοτεχνική υποστήριξη στη Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SAAYF).

Τον περασμένο μήνα, αρκετοί αιγύπτιοι στρατιωτικοί σύμβουλοι είχαν ταξιδέψει από το Κάιρο στο λιμάνι της Ταρτούς, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική συνεδρία με Ρώσους ομολόγους τους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τ-4 στην ανατολική Χομς.
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.