Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Οι Άγγλοι πολίτες θα πρέπει να δείξουν σε όλη την Ευρώπη ότι οι πολίτες των κρατών της Ευρώπης, θέλουμε να μείνουμε ευρωπαϊκοί λαοί, με τις ιδιαιτερότητές του ο καθένας μας και όχι να γίνουμε όλοι Γερμανοί.

Εμείς οι Έλληνες, κατ’ ευφημισμό πολίτες, δεν έχουμε από
το Σύνταγμα το δικαίωμα να αποφασίσουμε, με κάποιο δημοψήφισμα με λαϊκή πρωτοβουλία, για το μέλλον μας και τη θέση μας στην ΕΕ. Ούτε μας ζητήθηκε ποτέ από τις πολιτικές μας ηγεσίες να αποφασίσουμε με δημοψήφισμα για τέτοιο θέμα. Ακόμα και όταν η "πρώτη φορά αριστερά" ζήτησε από το λαό να αποφασίσει για το μνημόνιο, μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, χωρίς να ανοίξει μύτη.
Καλούμε λοιπόν τους Άγγλους πολίτες να κάνουν αυτό που δεν έχουμε τη θεσμική δύναμη να κάνουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες. Το καθεστώς δεν μας δίνει τη δυνατότητα για μια ειρηνική έκφραση της βούλησής μας και ειδικότερα για το εάν θέλουμε να είμαστε σε μια γερμανική Ευρώπη.


hassapis-peter
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 Σχόλια:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.