Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Έγγραφο συνεργατών Σόϊμπλε: 5 χώρες “ύποπτες” για έξοδο...

Έλληνας υπουργός μιλά για Grexit! (σ.δ:Αλήθεια ποιος;)

Το Βερολίνο μπορεί δημόσια να εμφανίζεται “σκληρό” στην αντιμετώπιση της βόμβας Brexit,ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο γερμανικός Τύπος η ανησυχία της γερμανικής κυβέρνησης για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες το δρόμο της εξόδου είναι πολύ μεγάλη.

Η εφημερίδα Die Welt,αποκαλύπτει εμπιστευτικό έγγραφο των συνεργατών του Σόϊμπλε στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι πιο “επίφοβες” χώρες που μπορεί να αναζητήσουν την “έξοδο”
είναι:

Γαλλία,Ολλανδία,Αυστρία.Φινλανδία και Ουγγαρία.

Την ίδια ώρα στην πρώτη του σελίδα ο Guardian,επικαλείται δήλωση “Έλληνα υπουργού”,ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα λέει ότι “το Brexit μπορεί βραχυπρόθεσμα να ωφελήσει την Ελλάδα,αλλά τελικά μπορεί να οδηγήσει στο Grexit”! 

Το ποιος είναι ο υπουργός δεν είναι γνωστό,ωστόσο ο γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του ΥΠΕΞ Γιώργος Τσίπρας “φωτογράφησε” μιλώντας στο Mega έναν πρώην υπουργό: Τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Το Brexit και το ωστικό του κύμα θα είναι σίγουρα ένα ζήτημα που από δω και πέρα θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο.Και φυσικά αφορά άμεσα τα ελληνικά ζητήματα.

Οικονομικά η έξοδος της Βρετανίας σημαίνει ότι η Γερμανία ενδεχομένως να πρέπει να βάλει ακόμη 3 δις στον ετήσιο κοινοτικό προϋπολογισμό.Κι όλοι γνωρίζουμε ότι το Βερολίνο όταν βάζει λεφτά,τα παίρνει πίσω στο πολλαπλάσιο.

escapemedia
Share This
Previous Post
Next Post

Στα ιστολόγιά μου προσπαθώ να αποφεύγω τις "κακοτοπιές". Είναι όμως αδύνατο να μην πέσω θύμα παραπληροφόρησης. Ουδείς αναμάρτητος. Προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να διαβάζουν τα πάντα και να κρίνουν τα πάντα.

0 komentar:

Ο σχολιασμός είναι το οξυγόνο του ιστολογίου.
Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια, οι επισκέπτες του ιστολογίου μπορεί να είναι και ανήλικοι.
Προσέχουμε όταν σχολιάζουμε, υπάρχει ποινική ή αστική ευθύνη.