Συνθήματα υπέρ του PKK από μαθητές σε τουρκικό σχολείο...


Αντί του Εθνικού Ύμνου της Τουρκίας …οι Μαθητές στο Χακάρι φώναξαν συνθήματα υπέρ του PKK!


 hakkariΑπίστευτο και όμως Αληθινό σε πόλη της Τουρκίας στην περιοχή Χακάρι  το Γραφείο του
Διοικητή της Περιοχής διέταξε  προανάκριση για το συμβάν που συνέβη σε σχολείο της Περιοχής ,όπου Μαθητές αντί του Εθνικού Ύμνου της Τουρκίας φώναξαν συνθήματα υπέρ της Οργάνωσης του PKK!
 Συγκεκριμένα  στη πόλη Semdinli του  Χακάρι , Μαθητές του Anatolian High School  φώναξαν συνθήματα υπέρ   του PKK  , αντί του εθνικού ύμνου και τιμωρήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες 4 μαθητές  .
Η δήλωση του Γραφείου Χακάρι Διοικητή , »  ότι ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη δημοσίευση της πόλης μας για κάποιους μαθητές στο Semdinli Περιφέρεια ISE Anatolian High School  την ώρα του Εθνικού Ύμνου  φώναξαν συνθήματα  της αυτονομιστικής  οργάνωσης του ΠΚΚ  ο συνολικά επτά μαθητές να λάβουν επιπλήξεις και  εφαρμόστηκαν οι σχετικές  ποινικές διαδικασίες . Επιπλέον , η διοικητική εξέταση και η έρευνα έχει ήδη αρχίσει από τη διοίκηση του σχολείου » δήλωσε σχετικά!resized_900b8-2910201416-AW229713_04
Σχόλιο: Ακόμη και οι Μαθητές έχουν εξεγερθεί στην Τουρκία ,αλλά η Ευρώπη βλέπει την ¨δημοκρατία του Ερντογάν ¨!…Στο σχολείο έσπευσαν και  οι δυνάμεις ασφαλείας !