Σοφία, δεν αρκεί να ντρέπεσαι...

Για την ψήφο που σου εμπιστεύτηκε ο λαός – στο ΠΑΣΟΚ – κι έφερες την κυβέρνηση του Καστελόριζου και του 1ου μνημονίου, δεν μας είπες…!

2016-05-25_100417
Σοφία ξέχασες να νοιώσεις ντροπή για την ψήφο που σου
εμπιστεύτηκε ο λαός – στο ΠΑΣΟΚ – κι έφερες την κυβέρνηση του Καστελόριζου και του 1ου μνημονίου!
Σοφία συνεχώς ζητούσες από τον λαό να σε εμπιστευτεί και μετά από την παραίτησή σου από το ΠΑΣΟΚ το 2010. Δεν θυμάμαι πόσες φορές πήγαμε στις κάλπες … για να φτάσουμε σήμερα στις ντροπές σου.
Σοφία Σακοράφα, με τις ντροπές σου δεν ξεπλένεις την φτώχεια και την εξαθλίωση, το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Σοφία Σακοράφα η πολιτική σου καριέρα είναι γεμάτη από επιλογές που οδήγησαν το λαό και την χώρα στην υποδούλωση. Εσύ έφερες τις κυβερνήσεις που κατσικώθηκαν.
Σοφία η σοσιαλιστικές-αριστερές επαναστάσεις σου δεν περνάνε σε πολιτικά σκεπτόμενους  πολίτες. Εκτός αν θέλεις να απευθύνεσαι σε μ@λ@κες.
Βολέψου στην θέση του ευρωβουλευτή που σε πληρώνει το σύστημα της Ε.Ε. των τραπεζών και των επιχειρηματικών ομίλων. Γιατί αυτοί Σοφία μου και αυτοί ειναι εχθροί του λαού. Κάτι το οποίο δεν σε ακούσαμε ποτέ να το λες.
Εάν δεν το ξέρεις Σοφία μου, τότε είσαι επικίνδυνη.
Ομως δεν σε έχω για χαζή, αλλά θεωρώ πως είσαι κομμάτι τους και εξυπηρετείς τόσα χρόνια που ασχολείσαι, τ’ αφεντικά σου.
Πες μας αλήθεια Σοφία. Με ποιον έχεις συμφωνήσει και σε ποιό κόμμα θα μεταπηδήσεις, τώρα ; Γιατί μου είναι αδύνατο να σκεφτώ ότι δεν θα συνεχίσεις να μεταπηδάς για να μας πηδάς.

Σοφία, δεν αρκεί να ντρέπεσαι.
Οφείλεις να ζητήσεις συγνώμη από το λαό και μετά να πας σε μοναστήρι… Το λιγότερο που έχεις να κάνεις…
Μπας και σε συγχωρέσει ο Θεός γιατί εμείς δεν πρόκειται ..ούτε να σε συγχωρήσουμε ούτε και να σε ψηφίσουμε..