Λόγω έλειψης υλικού με κουνούπια πλέον οι εξετάσεις αίματος στο ΕΣΥ...


Ειδικά εκπαιδευμένα κουνούπια επιστρατεύει το υπουργείο Υγείας προκειμένου να πραγματοποιούνται οι εξετάσεις αίματος, λόγω της δεινής κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας.
kounoupi
«Η λύση δεν είναι ιδανική αλλά η έλλειψη σε σύριγγες και
άλλο φαρμακευτικό υλικό μας έχει αναγκάσει να υιοθετήσουμε δραστικά μέτρα» τονίζουν σε δηλώσεις τους πηγές του  υπουργείου . 
Τα κουνούπια είναι ένα είδος που αφθονεί στη χώρα μας, μαθαίνουν γρήγορα και κυρίως δεν έχουν έξοδα αφού θα παρακρατούν ένα μέρος του αίματος για δική τους χρήση
Σε αντίθεση με το ιατρικό προσωπικό που εκτός από αυτούς που παίζουν στη πρώτη  γραμμή οι υπόλοιποι το  παίζουν κυριολεκτικά ειδικά οι μεγαλοθεσίτες καθήμενοι στις πολυθρονάρες τους με τις λίστες των ραντεβού πλασματικά γεμάτες! Για του λόγου το αληθές δοκιμάστε να κλείσετε ραντεβού με γιατρό οποιαδπήποτε ειδικότητας . Το κοντινότερο ραντεβου που θα σας δώσουν θα είναι σε 2  μήνες! Ως τότε ή θα έχεις γιάννει  ή θα έχεις πεθάνει       ( οπότε το πρόβλημα έχει λυθεί από μόνο του)
Αν δεν είναι αυτό λευκή απεργία τότε ποιό είναι?
Γι αυτό ο κόσμος ( κατά την απόψή μου δικαιλογημένα λέει  και πολλά πληρώνονται! )
Για να μη ξεφευγουμε όμως εντελώς από το θέμα μας σύμφωνα λοιπόν με το υπουργείο, τα κουνούπια λαμβάνουν ήδη τη σχετική εκπαίδευση, η οποία θα περιλαμβάνει την προσγείωση στο χέρι του ασθενή μετά από εντολή του γιατρού που είναι απασχολημένος, με το να χαζεύει τα χοντρά μαλλιά της κάθε νοσηλεύτριας,  ενώ στη συνέχεια θα μεταφέρουν δείγμα στα αιματολογικά εργαστήρια του νοσοκομείου, όπου θα μπορεί να γίνει η διάγνωση.
Μάλιστα, αν το πρόγραμμα επιτύχει, το υπουργείο μελετά το ενδεχόμενο στο μέλλον η εξέταση να γίνεται εξ’ολοκλήρου από το κουνούπι, το οποίο θα αφήνει και ενημερωτικό χαρτάκι στον ασθενή.
Επισημαίνεται ότι μετά την έναρξη εφαρμογής του προγράμματος, οι συγγενείς που επισκέπτονται το νοσοκομείο θα πρέπει να αποφεύγουν να φέρνουν αντικείμενα που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν το έργο των κουνουπιών, όπως φιδάκια, aoutan  και …  σαμιαμίδια.
Στην υγειά μας , λοιπόν !  Στην υγεία των κορόιδων …

xeimwniatikhliakada