Πρωτοποριακή συσκευή για παιδιά με κινητικά προβλήματα!

Ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα! Μαμά, σχεδίασε πρωτοποριακή συσκευή για παιδιά με κινητικά προβλήματα!

 
Ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα! Μαμά, σχεδίασε πρωτοποριακή συσκευή για παιδιά με κινητικά προβλήματα!
Οι μαμάδες μπορούν να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τα μικρά τους
αγγελούδια. Αυτό απέδειξε μέσα από την εφεύρεσή της και η Debby Elnatan, μια Ισραηλινή μητέρα ενός παιδιού με εγκεφαλική παράλυση.
Το Upsee όπως ονομάζεται, είναι ένας μάρσιπος θαύμα που επιτρέπει στους γονείς που έχουν παιδιά με κινητικά προβλήματα, να περπατούν μαζί τους. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή που κυριολεκτικά έχει αλλάξει τη ζωή πολλών παιδιών σε όλο τον κόσμο.
AdTech Ad
p1agnvpkm11v9em4m2mt3na1skg6 900
«Όταν ο γιος μου ήταν δύο ετών, οι γιατροί μου είπαν ότι δεν ένιωθε και δεν μπορούσε να ελέγξει τα πόδια του. Ήμουν αποφασισμένη όμως, να μην τον δω σε αναπηρικό καροτσάκι καθηλωμένο για μια ζωή! Έτσι μου ήρθε αυτή η ιδέα για τον ειδικό μάρσιπο Upsee, ο οποίος επιτρέπει σε έναν γονέα να έχει δεμένο κοντά του το παιδί και να περπατούν μαζί, δίνοντάς του την αίσθηση της ελευθερίας!».
p1agnvpkm216dr1kpr1hff2e8iif8 900
Με αυτή την εφεύρεση τα παιδιά είναι σε θέση να αγκαλιάζουν τα αδέρφια τους, να παίζουν και εκείνα έξω, να περπατούν και να μην νιώθουν απομονωμένα και διαφορετικά. Απευθύνεται σε παιδιά που πάσχουν από νευρομυϊκές διαταραχές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν τα απλά πράγματα πραγματικότητα και να εκμεταλλευτούν την κάθε μέρα. Όπως γράφει και στο site του Upsee, «Αυτά τα μικρά βήματα για μερικούς είναι ολόκληρος ο κόσμος!».
p1agnvpkm11tm3cu31ji81e0h1dt15 900
Δείτε το βίντεο.